Zampple Haul Σεπτεμβρίου

Και μετά το καλοκαίρι έρχεται το Zampple. Ήρθε λοιπόν η ώρα για το πρώτο Zampple haul της σεζόν.


Δεν είχε πολλά πράγματα το zampple για όσες αναζητούν προϊόντα ομορφιάς. Ή μάλλον δεν είχε πράγματα για μένα. Είτε τα είχα δοκιμάσει, είτε δεν ταίριαζαν στις ανάγκες μου. Έτσι περιορίστηκα σε βασικά αγαθά που χρειάζεται το σπιτικό μου και που με χαρά τα δοκίμασα άμεσα.

Αυτό που δεν εμφανίζεται είναι ένα παγωτό από με γεύση Σοκολάτας ΙΟΝ Αμυγδάλου , το οποίο και τσάκισα αμέσως μόλις βγήκα από το κατάστημα... ένεκα της ζέστης. Ένα θα πω, πραγματικά υπέροχο.

Πήρα ένα σαμπουάν Proderm από τη νέα τους σειρά με ήρωες Disney. Κάνει πλούσιο αφρό, δεν ενοχλεί στα μάτια και μυρίζει τόσο πουδρένια που νομίζεις ότι είσαι μωρό. Και το καλύτερο δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά μου.

Από καθαριστικά επέλεξα ένα Fairy για τα πιάτα, που είναι σταθερή αξία, σε νέα σύνθεση με αλόη. Επίσης, πήρα ένα KLINEX 4 σε 1 για κουζίνα και ένα CIF power & shine για το μπάνιο. Και τα δύο μου φάνηκαν άκρως αποτελεσματικά. Μαζί πήρα και ένα Afroso για την τουαλέτα, αλλά δυστυχώς έσπασε με την πρώτη χρήση και χύθηκε όλο, οπότε μάλλον δεν θα το αναζητήσω ξανά.


 Advertisement


Από φαγώσιμα πήρα ένα ελαιόλαδο ALTIS εξαιρετικό παρθένο Χανιά Κρήτης. Σταθερή αξία στον χρόνο η Ελαΐς. Επίσης, ένα έτοιμο γεύμα noodles της Maggi, το οποίο το δοκίμασα χθες και ενθουσιάστηκα. Πικάντικο στην γεύση, χορταστικό αλλά και πανεύκολο να προετοιμάσεις. Πήρα μια σάλτσα σαγανάκι για θαλασσινά, που είναι η μόνη που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα και ένα νέο pumaro, πολύ καλός χυμός τομάτας (το έβαλα στον αρακά προχθές χιχιχι)

Αυτά τα πραγματάκια επέλεξα αυτό το μήνα από το Zampple. Εσύ πήγες Zampple; Τι πήρες;

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...