Edit Your Life Οκτωβρίου - Μόλις Κυκλοφόρησε!

Πάρε το καφεδάκι σου και έλα να διαβάσουμε παρέα το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Edityourlife που μόλις κυκλοφόρησε.
Στο νέο τεύχος θα διαπιστώσεις ότι έχουμε αλλάξει την οπτική μας και έχουμε γίνει λίγο πιο Social , όπως άλλωστε επιβάλει η εποχή μας. Πλέον, πέρα από το facebookμπορείτε να μας βρείτε και στο instagram ή συμπλήρωσε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι όποτε κυκλοφορεί νέο τεύχος !

Σε αυτό το τεύχος αγκαλιάζουμε το Φθινόπωρο που ήρθε. Μοιραζόμαστε μαζί σου σκέψεις και ιδέες, συμβουλές Blogging και πολλά άλλα. 

Σε αυτό το τεύχος του Edityourlife θα βρεις δύο άρθρα μου. Το πρώτο είναι ένα μάθημα Blogging και σου μιλάω για το πως μπορείς να βγάλεις χρήματα μπλογκάροντας. Και φυσικά σου έχω ετοιμάσει το αντίστοιχο βίντεο που θα χαρώ πολύ να το δεις και να μου πεις την γνώμη σου αλλά και τις απορίες σου. 


Επίσης, έχω γράψει άλλο ένα άρθρο με τις προτάσεις μου σε βερνίκια νυχιών εμπνευσμένα από το Halloween, γιατί ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που γιορτάζουμε το Halloween (όσοι δηλαδή έχουμε αυτές τις λίγες ξένες επιρροές να μας το θυμίζουν).



Όμως σε αυτό το τεύχος θα βρεις και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα από τις υπόλοιπες συντάκτριες του περιοδικούς αλλά και απο Guest Bloggers



Προτάσεις φθινοπωρινού μακιγιάζ από τη Νατάσα, Yoga και Stretching από την Βίλλυ, Halloween, Nail art, βιβλιοπροτάσεις για παιδιά και εφήβους, εμπνευσμένες από την 28η Οκτωβρίου, συμβουλές λογοθεραπείας από την Χριστίνα αλλά και πολλά άλλα άρθρα.



Η συντακτική ομάδα αυτού του τεύχους : Bίλλυ, Νατάσα, Τίνα, Ελευθερία, Χριστίνα, εγώ και φυσικά η αρχηγός μας η Δέσποινα



Διάβασε το τεύχος μας κατευθείαν από εδώ :






Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...