Guest Blogger: Miss T. Μάθε να διαλέγεις με το μυαλό και όχι με την καρδιά


«Να μάθεις να διαλέγεις σωστά τους ανθρώπους, να τους μετράς και να τους ζυγίζεις, να τους περνάς από κόσκινο» έλεγε και λέει η μαμά μου, σοφή γυναίκα παρόλο που έχουμε τα ξεσπάσματά μας.


Σε μικρή ηλικία ήρθα αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες και με ανθρώπους γύρω μου που δεν νοιάζονταν πραγματικά για μένα, άργησα να το καταλάβω αλλά το κατάλαβα έστω και αργά. Μικρή τους ανθρώπους τους έκρινα από την εμφάνιση, άλλωστε εμείς οι γυναίκες θαμπωνόμαστε –μιλάω για άντρες –από τους ψηλούς, μουσάτους και κουστουμαρισμένους, μα τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.

Να μάθεις να διαλέγεις σοφά τον σύντροφό σου για να μην πονάς εσύ η ίδια συμπληρώνω εγώ, πρέπει να μας γοητεύουν οι πράξεις και όχι τα λόγια και στην ηλικία που είμαι τα λόγια τα έχω για επιδόρπιο, δεν με αγγίζουν και δεν με συγκινούν, οι πράξεις είναι αυτές που με αγγίζουν κάθε στιγμή και προτιμώ δίπλα μου ανθρώπους που κάνουν πράξεις αληθινές γεμάτες από αγάπη.

Να μάθεις να διώχνεις τους τοξικούς ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, μια, δυο, τρεις, ε κάποια στιγμή κουράζεσαι και κάνεις κακό σε εσένα και μόνο. Εκείνοι απλά χαίρονται με την δυστυχία σου και τον πόνο σου.

Να μάθεις να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες και την κατάθλιψη είτε μόνη σου είτε με άτομα που σε αγαπάνε πραγματικά. 

Να μάθεις να χαμογελάς κάνει τους άλλους να ανησυχούν!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...