ING 10 in 1 Multiaction Spray Review & Giveaway


Ένα spray πολλαπλής δράσης για τα μαλλιά 10 σε 1. Δεν ξέρω τι σκέφτεσαι εσύ  αλλά εγώ πάντα ήμουν λίγο επιφυλακτική με τα πολυχρηστικά προϊόντα, τουλάχιστον με αυτά που διαφημίζονταν ότι τα έκαναν όλα. Ίσως για αυτό να μην έτρεξα να χρησιμοποιήσω αμέσως το 10 in 1 Myltiaction spray της ING. Όμως έπεσα στην ανάγκη του μια μέρα που το είδα να με κοιτάει παραπονεμένο, που ακόμα δεν το είχα δοκιμάσει και αμέσως το πήρα στα χέρια μου και ψέκασα τα φρεσκολουσμένα μου μαλλιά. 

Και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μας. Το συγκεκριμένο μου το είχαν στείλει από τα +Femme-Fatale.gr μαζί με κάποια άλλα προϊόντα για δοκιμή, όπως έχω δείξει σε παλαιότερη ανάρτηση. Δεν ξέρω για΄τι ήμουν τόσο αναβλητική στο να το χρησιμοποιήσω, ίσως γιατί πάντα είμαι επιφυλακτική με τα προϊόντα που λένε ότι τα κάνουν όλα. Όμως αυτό με κέρδισε. 

Το καλό με αυτό το σπρέι πολλαπλής δράσης 10 σε 1 είναι ότι δεν βαραίνει τα μαλλιά μου (ναι ξεκινάω από κάτι τόσο τετριμμένο γεγονός). Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μην μου λαδώνει τα μαλλιά ένα προϊόν, αφού έχω λιπαρές ρίζες και είναι πάρα πολύ εύκολο ένα προϊόν να μην μου "κάτσει" σε αυτό τον παράγοντα. 

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη θεραπεία μαλλιών και αυτό οφείλεται στα συστατικά του, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και αργανέλαιο, έλαιο Macadamia, εκχείλισμα μεταξιού, λιναρόσπορο και σπόρο σιταριού. 



 Advertisement

Ας δούμε αναλυτικά τις δράσεις του:

1.ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ - Η ευθύνη βαρύνει το Έλαιο Argan που περιέχει και πραγματικά είναι αξιοσημείωτη η διαφορά στο φριζάρισμα. 
2.ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ - Αν έχετε δοκιμάσει Έλαιο Macadamia στα μαλλιά πιθανότατα θα συμφωνήσετε σε αυτό, καθώς είναι το ιδανικότερο για την ενυδάτωση τους.
3.ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΓΥΑΛΑΔΑ - Το εκχύλισμα Μεταξιού είναι ότι καλύτερο για να δώσει λάμψη και γυαλάδα στα μαλλιά μας.
4.ΠΡΟΛΗΨΗ ΨΑΛΙΔΑΣ - Δεν ήξερα ότι ο λιναρόσπορος (πλούσιος σε ωμέγα λιπαρά και ιδανικός για το πρωϊνό μου) κάνει τόσο καλό στα μαλλιά όσον αφορά την ψαλίδα, αλλά με μια γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο και με την χρήση του σπρέι, μπορώ να το επιβεβαιώσω.
5.ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ - Τα αμμινοξέα Κερατίνης, που δυναμώνουν την τρίχα.
6.ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ - Φύκια , νιώθεις ότι δίνει όγκο στα μαλλιά σου
7.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ - Ενεργό X-HP αλλά και η κερατίνη είναι αυτά που προστατεύουν τα μαλλιά από την θερμότητα έιτε πρόκειται για απλό πιστολάκι είτε για μασιά ή ψαλίδι.
8.ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ STYLING - Ενεργό MFP
9.ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ -Φίλτρα UV
10.ΘΡΕΨΗ - Σπόρος Σιταριού


Απλά το ανακινώ και ψεκάζω στα βρεγμένα μου μαλλιά. Δεν χρειάζεται πολύ ποσότητα και μόνο αν χρησιμοποιήσω ψαλίδι ή μασιά θα βάλω παραπάνω από τρία ψεκάσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στεγνά μαλλιά ως προϊόν styling και ειδικά αν έχετε κυματιστά , σπαστά μαλλιά είναι ότι πρέπει για να τιθασεύσει το φριζάρισμα και να διατηρήσει την κίνηση στα μαλλιά σου.

Η συσκευασία του είναι στα 250ml και κοστίζει 9 €. Θα το βρείτε στα καταστήματα Femme-fatale.gr

Το συγκεκριμένο μας το έδωσαν και στα εγαίνια του +Femme-Fatale.gr στην Καλλιθέα, για αυτό και εγώ θα ήθελα να σου κάνω ένα δώρο. Γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αξίζει να το δοκιμάσεις. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα. 



Όροι συμμετοχής:



Αρκεί να είστε μέλη του blog μου μέσω GFC ή Bloglovin και να αφήσετε το όνομα σας και το email σας. Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές αν ακολουθήσετε και τα επόμενα βήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής. 

Σχόλια με στοιχεία διαγωνιζόμενων που όμως δεν έχουν συμπληρώσει την φόρμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Νοεμβρίου (9-11-2015 στις 12 το βράδυ) και η νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ και στο facebook. 

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για Ελλάδα. Αν η νικήτρια δεν απαντήσει εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα βγει νέα νικήτρια.

ING 10 in 1 Multiaction Spray Giveaway

Καλή επιτυχία σε όλες!!!


Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...