It's Friday and I'm in love with ... Queen Helene απολεπιστικό και μάσκα



Παρασκευή σήμερα και ήθελα να σου μιλήσω για κάτι που αγαπώ. Πρόκειται για το απολεπιστικό προσώπου με aloe vera και την μάσκα λάσπης  της Queen Helene που έχω πάρει από το Iherb.
Δύο προϊόντα που χρησιμοποιώ συχνά τον τελευταίο καιρό είναι το απολεπιστικό προσώπου με aloe vera  και την μάσκα λάσπης  της Queen Helene. Δύο φορές την εβδομάδα και αφού αφαιρέσω κάθε μακιγιάζ και καθαρίσω καλά το πρόσωπο μου με ένα καθαριστικό, εφαρμόζω το scrub με aloe vera, ένα λεπτόκοκκο απολεπιστικό προσώπου το οποίο προσφέρει βαθιά απολέπιση χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας ενυδατώνοντας την ταυτόχρονα. Περιέχει αλόη και έλαιο jojoba, γεγονός που του προσδίδει ενυδατικές ιδιότητες. 

Συνεχίζω με την μάσκα λάσπης της ίδιας εταιρείας η οποία αποτοξινώνει και καθαρίζει το δέρμα, ενώ παράλληλα έχει και αντιγηραντικές ιδιότητες. Απλώνω μια πλούσια ποσότητα σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, περιμένω 5-10 λεπτά μέχρι να αρχίσει να στεγνώνει (όχι να στεγνώσει τελείως) και καθαρίζω με χλιαρό νερό και ένα σφουγγαράκι απλό (όπως αυτό της φωτογραφίας) το οποίο μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών (ακόμα και στα jumbo).

 Advertisement


Νιώθω την επιδερμίδα μου ιδιαίτερα καθαρή , κάθε φορά που θα τα χρησιμοποιήσω και τα δύο προϊόντα. Δυστυχώς τα βρίσκω μόνο στο Iherb και δεν γνωρίζω αν υπάρχουν στην Ελλάδα, επομένως για το παρόν διάστημα δεν μπορώ να τα ξαναπάρω, λόγω των Capital Controls.

Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...