Smile Looks Good On You - Yotuel Press event

YOTUEL Press Launch: Smile Looks Good On You!
Αστραφτερά Χαμόγελα στο επιτυχημένο Press Launch της YOTUEL,της premium ολοκληρωμένης σειράς για λεύκανση και περιποίηση των δοντιών!

Με ένα ξεχωριστό πάρτυ γεμάτο χαμόγελα και sushi η +YOTUEL Greece λάνσαρε τη νέα σειρά για λεύκανση και περιποίηση των δοντιών. Βρέθηκα και εγώ εκεί παρέα με καλές φίλες και σας μεταφέρω σήμερα λίγες στιγμές όπως τις κατέγραψε η φωτογραφική μηχανή στο +RAKKAN Bar Restaurant . Επιφυλάσσομαι όμως σύντομα να ανεβάσω και το Weekly Vlog που θα περιλαμβάνει το συγκεκριμένο event. Stay tuned...

Μοιράσαμε χαμόγελα παρέα με την Βίκυ από το Vicky's Style Και συνεργάτιδα στις Bloggers In Action.
 “Τι είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς;  Τι είναι τοχαμόγελο στη ζωή σου;”

Μέσα από την προβολή ενός συναισθηματικού  video με κεντρικό μήνυμα Smile Looks Good On You, η Βίκυ Καγιά και αγαπημένα λαμπερά πρόσωπα, έδωσαν τη δική τους απάντηση - φορώντας το ολόλευκο YOTUEL χαμόγελό τους – και μετέφεραν στους παρευρισκόμενους τα προσωπικάτους μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας, γινόμενοι φορείς της καμπάνιας Smile Looks Good On You και καλωσορίζοντας τα νέα προϊόντα που έρχονται να ολοκληρώσουν τη σειρά της YOTUEL


Η  YOTUEL  αποτελεί την  premium, ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης και καλλυντικής φροντίδας των δοντιών σε 70 χώρες παγκοσμίως. Παρέχοντας μια σειρά καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένων για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, προσφέρει  αποτελεσματική λεύκανση και  καλλυντική περιποίηση του σμάλτου, φροντίζοντας για την καλή υγεία των δοντιών.  Με Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου που απελευθερώνει Ενεργά Μικροσωματίδια Οξυγόνου. Πλούσια σε Ξυλιτόλη & Φθόριο. Με ασβέστιο και φωσφορικά άλατα, για αποτελεσματική λέυκανση των δοντιών. Συγχρόνως, επαναμεταλώνει το σμάλτο και βοηθά στην αντιμετώπιση της τερηδόνας. 



Θα βρείτε τα προϊόντα της σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Follow ΥOTUEL on Facebook: http://bit.ly/YotuelGreece
Follow ΥOTUEL on Instagram:  @Yotuel_Greece



Διάβασε επίσης:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...