Contradictions - CND Vinylux Weekly polish review

Γνωρίσαμε την εταιρεία CND μέσω των ημιμόνιμων βερνικιών της, τα οποία λατρέψαμε και αναζητούσαμε κάθε φορά που κάναμε μανικιούρ. Τώρα η CND επέστρεψε με νέα χρώματα στα εβδομαδιαία βερνίκια της σειράς CND Vinylux Weekly polish. H Contradictions είναι εδώ!
Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω την σειρά Contradictions και να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας. Πρώτο πρώτο δοκίμασα το Couture Covet. Σε πετρόλ χρώμα που ξεχωρίζει και με έντονη χρωματική απόδοση, τόση που και με το πρώτο πέρασμα μπορείς να πετύχεις πλήρη κάλυψη. Σε διάρκεια άγγιξε άνετα την εβδομάδα, και στο επιβεβαιώνω εγώ που έχω στην καθημερινότητα μου λάντζα και δουλειές. Το χρησιμοποίησα σε συνδυασμό με το top coat της σειράς, το οποίο του έδωσε μια έντονη λάμψη και το βοήθησε να διαρκέσει γυαλιστερό όλη την εβδομάδα. 



Δεύτερο δοκίμασα το Poison Plum, το οποίο πήρα μαζί μου στο Beauty Mall που επισκέφτηκα και ζήτησα από την κοπέλα να βάψει τα νύχια μου με αυτό και φυσικά με το top coat της ίδιας σειράς. Η αλήθεια είναι ότι μας δυσκόλεψε στην εφαρμογή του. Με την πρώτη στρώση δεν υπήρχε καθόλου ομοιομορφία ενώ τα μεγάλα glitter προσέθεταν ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία. Με την δεύτερη στρώση πετύχαμε το ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αλλά τα glitter που περιέχει δημιούργησαν μια ανάγλυφη υφή που παραξένευε. Έντονο σκούρο μπορντώ χρώμα με ανάλογα glitter στην σύσταση του. Από διάρκεια άντεξε άνετα την εβδομάδα, αν και με δυσκόλεψε στην αφαίρεση (λόγω του glitter).


To top coat είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Τόσο σε εφαρμογή όσο και σε διάρκεια, δίνει στα βερνίκια ένα ομοιόμορφο γυαλιστερό τελείωμα που θυμίζει gel. Σίγουρα αξίζει να μπει στην συλλογή σας. 


Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα nail salons και κομμωτήρια μέσω του e-creativegroup.gr . Online θα σας πρότεινα το Zizel Beauty Shop όπου τα ανακάλυψα www.zizel.gr.



Διάβασε επίσης:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...