Λίγο πριν την πρωτοχρονιά

Και είναι αυτές οι μέρες λίγο μετά τα Χριστούγεννα, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά που ακόμα κι αν δουλεύω, είναι αδύνατον να βγάλω από μέσα μου το εορταστικό κλίμα. Ακόμα κι αυτές τις ημέρες θέλω να είμαι ντυμένη στο κλίμα της εποχής, αποφεύγοντας όμως τις υπερβολές.
makeup for hew year's eve

Στο πρόσωπο χρησιμοποιώ ως βάση κάποιο foundation γιατί και το πρωί θέλω να νιώθω αψεγάδιαστη. Θέλω ένα foundation με καλή διάρκεια χωρίς όμως να βαραίνει πολύ. Έτσι επιλέγω το 123 Perfect της Bourjois, το οποίο απλώνω με ένα σφουγγαράκι για να μπορώ να ελέγξω την ποσότητα και την κάλυψη.  Είμαι σίγουρη ότι θα διαρκέσει πολύ και το μακιγιάζ μου θα μείνει αναλλοίωτο μέχρι το βράδυ. Το μόνο που θα ανανεώσω είναι το κραγιόν μου.


Και μιας και μιλάμε για κραγιόν έχω ξεχωρίσει το 340 Envious από την Estee Lauder και την σειρά Pure Color Envy. Ενυδατικό με σχετικά καλή διάρκεια για το είδος του και ίσως το πιο φωτεινό κόκκινο της συλλογής μου. Ίσως έχεις διαβάσει το guest post μου στο The Weekly Beauty News που το προτείνω ως ένα από τα 5 Must προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο επιμένω στην απλότητα, την οποία επιλέγω και για τα νύχια μου. Τέρμα το κόκκινο (προσωρινά), ώρα για κάτι πιο Nude. Διάλεξα ένα βερνίκι του Κορρε με Μύρο και Ιχνοστοιχεία σε μπεζ απόχρωση (αν και λέγεται Peony Pink δεν μοιάζει καθόλου ροζ). Περιέχει προβιταμίνη Β5 , ενυδατώνει και δυναμώνει τα νύχια, αλλά δυστυχώς δεν έχει καλή διάρκεια. Είναι όμως ιδανικό για αυτές τις 2-3 ενδιάμεσες ημέρες που θέλω περιποιημένα νύχια χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερα έντονο.

Εσύ τι φοράς αυτές τις ημέρες;







Διάβασε επίσης:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...