Ένα ξεχωριστό MEET & GREET Με τις Bloggers In Action


Πάντα μου άρεσε να μαθαίνω και πιστεύω ότι κι οι περισσότερες αυτό ψάχνουν. Έτσι δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στην διοργάνωση ενός event και να μην επιδίωκα η εκδήλωση αυτή να είχε ενημερωτικό χαρακτήρα. Κάπως έτσι οργανώθηκε το Meet & Greet στα Focaccino​.


Σας προσκαλώ όλες σε μια μοναδική συνάντηση παρέα με τις Bloggers in Action
THINK BEFORE YOU BUY. SMART BUYS.
Ελάτε να πιούμε καφέ και να μιλήσουμε για την αγαπημένη μας συνήθεια. Τις αγορές. Να μάθουμε tips & tricks για να μην μας πιάνουν "κορόιδα". Να ενημερωθούμε για ότι συμβαίνει στην αγορά αλλά και να δούμε τρόπους πως μπορούμε εμείς να κάνουμε πιο έξυπνες αγορές on & off line. Και γιατί όχι να τσιμπήσουμε και μερικές λιχουδιές από τα υπέροχα Focaccino που θα μας έχουν ετοιμάσει μερικά ξεχωριστά εδέσματα τους. Τι ; Νηστικές θα μιλήσουμε για ψώνια;

Μάθε τα πάντα! Με μια ξεχωριστή καλεσμένη που θα μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις τις.

Οι bloggers in action σε περιμένουμε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:00 στα Focaccino - Λεωφόρος Ποσειδώνος 32, Παλαιό Φάληρο.

Επειδή ο χώρος είναι μικρός θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών. Για αυτό σας παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα: http://goo.gl/forms/72xgG3tMuH

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας στο email: bloggersinactioninfo@gmail.com 

Σας περιμένουμε όλες και όλους στην συνάντηση αυτή για καφέ, κουβέντα και σνακ.



Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...