Organic Touch : Heaven in a Bottle


Είναι μερικά πράγματα που αξίζει να προσφέρεις απλόχερα στον εαυτό σου, ειδικά όταν πρόκειται για την προσωπική σου φροντίδα. Ένα από αυτά είναι και το Heaven in a Bottle από το Organic touch,


Τον τελευταίο καιρό δείχνω ιδιαίτερη φροντίδα στα πόδια μου, ειδικά μετά το ξύρισμα ή το βραδινό μπάνιο. Αντί για μια απλή ενυδατική χρησιμοποιώ το Heaven in a Bottle που πήρα από το Organic Touch στο Χαλάνδρι. Ένας συνδυασμός από Αργανέλαιο, αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε με αισθησιακό άρωμα patchouli. Με ενυδατικά και αντιοιδηματικά συστατικά είναι ιδανικό για το τέλος της μέρας. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και ξεκουράζει τα πόδια μου μετά από μια δύσκολη μέρα. Έχει ένα υπέροχο άρωμα που με χαλαρώνει.

Είναι ότι ιδανικότερο για ένα μίνι σπα στο σπίτι. Ανάψτε μερικά κεράκια και αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας.
Αν πάλι θέλετε να "καλομάθετε" λίγο παραπάνω τον εαυτό σας μπορείτε να του χαρίσετε την εμπειρία Organic Touch, κλείνοντας το ραντεβού σας στις νέες εγκαταστάσεις τους στο Χαλάνδρι, που άνοιξαν τις πόρτες για το ευρύ κοινό το καλοκαίρι που μας πέρασε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε face, body, hand & feet treatments.

To Organic Touch βρίσκετε στην διεύθυνση

Θουκιδίδου 11, Χαλάνδρι, 15232

και μπορείτε να κλέισετε ραντεβού στο τηλέφωνο

Τηλ.: 6936 624458
Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...