Ενα artistic Review για το RESILIENCE LIFT RESTORATIVE RADIANCE OIL ΤΗΣ ESTEE LAUDER


Ώρα να μιλήσουμε για ομορφιά και τι καλύτερο από μια κούπα ζεστό καφέ, καλή μουσική και όμορφες εικόνες; Κάπως έτσι θα ήθελα να σου μιλήσω σήμερα για τη νέα μου αγάπη, το RESILIENCE LIFT RESTORATIVE RADIANCE OIL της Estee Lauder.

Πρόκειται για ένα ξηρό λάδι από την +Estée Lauder Greece με μείγμα φυσικών φυτο-λιπιδίων κατά της κόπωσης, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αναπλπήρωση. Το δέρμα αρχίζει να ανακτά την αντοχή του και να φαίνεται πιο λαμπερό. Το χρησιμοποιώ βράδυ, αντί για ενυδατική και τον βρίσκω ιδανικό. Την μεγάλη διαφορά την βλέπω τις νύχτες που είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και πέφτω "πτώμα" στην κούραση για ύπνο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το δέρμα μου το πρωί θα έμοιαζε θαμπό. Όμως με τον ορό αυτό έχω παρατηρήσει ότι είναι εξαιρετικά λαμπερό και ενυδατωμένο. Και δεν μιλάω για περιττή λιπαρότητα.


Γιατί Lift; Ένα από τα πλεονεκτήματα των λιπαρών επιδερμίδων είναι το γεγονός ότι δεν εμφανίζουν τόσο έντονες ρυτίδες και από πολύ νωρίς. Οι λιπαρές επιδερμίδες δεν κάνουμε ρυτίδες. ΑΛΛΑ! Έχουμε θέμα με την σύσφιξη. Μεγαλώνοντας λοιπόν είναι καλό να στρεφόμαστε σιγά σιγά σε προϊόντα που απευθύνονται στην σύσφιγξη και στοχεύουν στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Το δέρμα μας εξασθενεί με την ηλικία και εκτός από την ενυδάτωση , μεγαλώνοντας, χρειαζόμαστε και κατιτίς παραπάνω.



Το δέρμα τρέφεται και αναζωογονείται με τη δύναμη των φυτο-λιπιδίων, αιθέριων ελαίων φυτικής προέλευσης, προερχόμενα από την Ινδική Καρύδα, Αβοκάντο και Ελιές, τα οποία είναι γνωστά για τα εξαιρετικά, μοναδικά πλούσια θρεπτικά συστατικά τους. Η θαμπάδα χάνεται καθώς το δέρμα αρχίζει να ανακτά την ελαστικότητά του. Έχει μια αναζωογονητική φόρμουλα που καταπολεμά την εμφάνιση της κόπωσης, αλλά ταυτόχρονα ελαφριά σύνθεση, απορροφάται εύκολα για μια άνετη, απαλή αίσθηση μετά την εφαρμογή. Σε κανονικές ή ξηρές επιδερμίδες θα πρότεινα να το συνδυάσετε με την ενυδατική σας κρέμα. 


Αν κάτι αξίζει να επενδύσουμε αυτό είναι η περιποίηση της επιδερμίδας μας. Και αν είσαι fan της Estee Lauder νομίζω ότι θα θέλεις κι εσύ να το δοκιμάσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). 

Αυτό ήταν το review μου, πάμε να ακούσουμε λίγη μουσική...



Διάβασε επίσης:
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...