The Body Shop Xmas Giveaway



Σας έχω δωράκι!!!! 2 τυχερές θα κερδίσουν το γυναικείο σετ JAPANESE CHERRY BLOSSOM EAU DE TOILETTE GIFT SET προσφορά του The Body Shop Greece το οποίο περιέχει:

Japanese Chery Blossom Eau de toilette 50ml
Japanese Chery Blossom Eau de toilette 10ml
Japanese Chery Blossom Body Lotion 60ml
Υποχρεωτικά βήματα:
Like στην σελίδα του The Body Shop Greece στο facebook https://www.facebook.com/TheBodyShopGreece
Like στην σελίδα TheKMProjects στο facebook 
για έξτρα συμμετοχές (προαιρετικά):
·         Κάνε κοινοποίηση την φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook την οποία θα βρεις εδώ. Προσκάλεσε τις φίλες σου να συμμετέχουν κι εκείνες κάνοντας tag με σχόλιο από κάτω.
·         ακολούθησε τα The KM Projects μέσω GFC
*Προσοχή. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω της φόρμας . Συμμετοχές που δεν έχουν ακολουθήσει τους όρους του διαγωνισμού θα ακυρώνονται. Σχόλια με στοιχεία διαγωνιζόμενων που όμως δεν έχουν συμπληρώσει την φόρμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. 
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι της 22/12/2015 και είναι ανοιχτός μόνο για την Ελλάδα. Οι τυχεροί νικητές θα επιλεχθούν τυχαία ύστερα από ηλεκτρονική κλήρωση, θα ανακοινωθούν εντός 48 ωρών από την λήξη της προθεσμίας. Αν μια νικήτρια δεν απαντήσει εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα βγει νέα νικήτρια. Τα δώρα θα σταλούν στις νικήτριες από την εταιρεία.

The Body shop Xmas Giveaway





Διάβασε επίσης:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...