ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟ Edit Your Life

To 2016 ήρθε με αλλαγές σε όλους τους τομείς. Άλλη μια αλλαγή για μένα είναι και το Edit your Life, το ιντερνετικό περιοδικό με το οποίο συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια, το οποίο αποφάσισε να φύγει από την παραδοσιακή μορφή που το ξέρατε μέχρι τώρα και να γίνει site. Ναι καλά διάβασες, το Edit your life απέκτησε την δική του διεύθυνση. Τώρα θα μπορείς να το διαβάζεις στο www.edityourlifemag.gr.

Στο νέο, ανανεωμένο www.edityourlifemag.gr θα μπορείς πλέον να βρεις όλα τα άρθρα που έχουν δημοσιευθεί στα προηγούμενα τεύχη και όχι μόνο. Κάθε αρθρογράφος έχει την δική της εβδομαδιαία στήλη. Μαζί θα τα λέμε κάθε Τρίτη από την στήλη μου Finding Pleasure, μια στήλη όπου θα μοιράζομαι μαζί σου μικρές καθημερινές απολαύσεις που έχω ανακαλύψει. Είτε πρόκειται για ένα εστιατόριο, είτε απλά για ένα βιβλίο, ένα τραγούδι ή μια ζεστή σοκολάτα. Γιατί είναι αυτές οι μικρές στιγμές απόλαυσης, που κάνουν την ζωή μας μεγάλη. 

Και φυσικά θα συνεχίσουν οι μηνιαίες δημοσιεύσεις των μαθημάτων Blogging. Είναι ένα θέμα πολύ ιδιαίτερο και ενδιαφέρει κυρίως Bloggers, επομένως ποια θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στέγη για τα μαθήματα Blogging, από ένα περιοδικό για την σύγχρονη ελληνίδα Blogger. Αν και θα συνεχίσω κάποια άρθρα σχετικά με συμβουλές blogging εδώ, θεωρώ ότι πλέον δεύτερο σπίτι της στήλης μου αυτής το Edit your life 

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί μετά από τόσο καιρό, νιώθω να αποδίδει καρπούς, η συνεργασία μου με τις υπόλοιπες κοπέλες του περιοδικού. Είναι ένα προσωπικό στοίχημα η επιτυχία αυτού του τολμήματος και θα χαρώ πολύ να με στηρίξεις σε αυτό μου το βήμα. 



Μαζί μου στο τόλμημα αυτό έχω συνοδοιπόρους μου την Δέσποινα, την πρωτεργάτρια θα έλεγα αυτού του εγχειρήματος, την Ελευθερία, τη Τίνα και τη Bίλλυ. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που μπορώ και συνεργάζομαι μαζί τους και θα χαρώ πολύ αν ρίξεις μια ματιά και στα δικά τους blog.

Το Edit Your Life είναι ανοιχτό σε συνεργασίες με άλλες Bloggers, είτε ξεκινούν τώρα, είτε μετράνε χρόνια στο χώρο. Αν θέλεις λοιπόν να γίνεις μέλος της ομάδας μας δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά εδώ.

Αν θέλεις να είσαι πάντα ενήμερη για ότι συμβαίνει στο Edit your life, θα σου πρότεινα να εγγραφείς και στο Newsletter, απλά πατώντας εδώ.

Καλή μας αρχή λοιπόν!





Διάβασε επίσης:

1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...