8 Λόγοι για να γίνεις αρθρογράφος στο Edityourlife

Αν με παρακολουθείς καιρό θα ξέρεις ότι ανήκω στην συντακτική ομάδα του Edit Your Life, ενός Online (πλέον) περιοδικού στο οποίο φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε στο νούμερο ένα online ελληνικό προορισμό για την σύγχρονη γυναίκα Blogger.
8 reason why you should be a guest blogger in Edityourlife mag
Κοντεύουν σχεδόν δύο μήνες από τότε που το Edityourlife έγινε site Και αποφασίσαμε με όλη την συντακτική ομάδα να δούμε λίγο πιο δυναμικά την παρουσία του στην blogόσφαιρα.

Όλο αυτό το διάστημα είχα την χαρά να συνεργαστώ με τις υπόλοιπες συντάκτριες του περιοδικού αλλά και να γνωρίσω νέα Blog που δεν ήξερα μέχρι τώρα. Ήταν όλες αυτές οι Guest Bloggers που φιλοξενήσαμε στο Edit yourlifemag και που η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε το δικό της λιθαράκι στην πλούσια λίστα άρθρων του περιοδικού μας. 

Δεν ξέρω γιατί η κάθεμια από τις guest bloggers αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μας, όμως εδώ σου ετοίμασα 8 λόγους γιατί πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά να συνεργαστείς εσύ μαζί μας. Αν είσαι Blogger νομίζω ότι αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει.

  1. Καταρχάς, η βάση του Blogging είναι η συνεργασία. Αν και το blog του καθενός είναι ουσιαστικά ένα προσωπικό Online ημερολόγιο, δεν παύει να αποτελεί ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Επομένως, ίσως ήρθε η ώρα να του φερθείς αναλόγως και γιατί όχι να συνεργαστείς με πολλές άλλες bloggers. Εγώ προσωπικά έχω μόνο θετικά να πω για την συνεργασία μου με τις υπόλοιπες bloggers του περιοδικού. Να θυμάσαι ότι οι συνεργασίες βοηθούν το ιστολόγιο σου να γίνει περισσότερο γνωστό. 
  2. Για να αυξήσεις το δίκτυο σου και να αποκτήσεις περισσότερους followers. Σκέψου ότι ουσιαστικά σου δίνεται ένα επιπλέον βήμα για να μιλήσεις ή μάλλον καλύτερα να γράψεις όλα αυτά για τα οποία Bloggάρεις τόσο καιρό. Είναι μια καλή ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα διαφορετικό κοινό από ότι είχες μέχρι τώρα. Φαντάσου ότι εγώ διαβάζω πλέον σχεδόν φανατικά τη Βίλλυ (τολμώ να ομολογήσω) με "έψησε" με την στήλη της Body & Mind, και μετά από καιρό ξεκίνησα γιόγκα.
  3. Για να μάθεις πως λειτουργεί το SEO στην πράξη. Η Δέσποινα, η οποία είναι και το μυαλό πίσω από το Edit your Life έχει δωρίσει απλόχερα την γνώση της στο σχετικό άρθρο για το πως να κάνεις τις αναρτήσεις σου SEO friendly. Επίσης, στο δικό της blog έχει δημιουργήσει ένα κατατοπιστικό οδηγό SEO για bloggers , που αν μη τι άλλο αξίζει να το διαβάσεις, αν θέλεις να βοηθήσεις το blog σου. Αν γίνεις guest blogger θα είναι μια καλή ευκαιρία για να δεις πως λειτουργεί όλο αυτό στην πράξη. 
  4. Backlinks. Ας μην κοροϊδευόμαστε, ένα από τα βασικά SEO μυστικά είναι το να καταφέρεις να δημιουργήσεις backlinks, συνδέσμους δηλαδή που θα οδηγούν πίσω στο Blog σου. Και ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρεις είναι να γράψεις ένα από τα υπέροχα άρθρα σου για το Edit your life. Μπορείς λοιπόν να προωθήσεις το blog σου, μέσω της στήλης Bloggers Featured.  Όπως ακριβώς έκαναν η Μένια, η Μελίνα, η Σοφία και η Εύη και τώρα περιμένουμε και εσένα να κάνεις. 
  5. Για να είσαι πάντα ενημερωμένη σε ότι αφορά την γυναίκα blogger. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργήθηκε το περιοδικό, αλλά αυτό είναι και το μότο μας "Όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα blogger". Αυτό που εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα δε να διαβάζω είναι τα άρθρα για το Blogging. Είναι τόσο πλούσια η γνώση και προσφέρεται τόσο απλόχερα που πραγματικά δεν μπορώ να σταματήσω να επιστρέφω συνέχεια σε αυτή την στήλη. Ένα από τα τελευταία μου αγαπημένα: Πως να οργανώσεις τα πάντα, στο σπίτι και στο blog σου. Ένας πλήρης οδηγός. Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα για αυτό το υπέροχο και υπερπλήρες άρθρο.  
  6.  Για να δείξεις την δουλειά σου σε ένα online περιοδικό. Ακόμα και αν είναι απλά σκέψεις ή προβληματισμοί. Ή αν θες απλά να μοιραστείς μαζί μας κάτι που σε κάνει ευτυχισμένη. Μην ανησυχείς λοιπόν αν νομίζεις ότι δεν ταιριάζει με την ύλη του περιοδικού. Η γοητεία του Edit Your Life είναι στην ποικιλία του.
  7. Δες το σαν πρακτική εξάσκηση! Μπες σε μια διαδικασία να γράψεις ένα άρθρο για ένα περιοδικό με τους κανόνες και τους περιορισμούς αλλά και με την ελευθερία που σου προσφέρεται μέσα από αυτή την συνεργασία. Εγώ με την σειρά μου θα σου πω σκέψου αλλιώς και γίνε μέλος της ομάδας μας ή σκέψου το ενδεχόμενο να γράψεις ένα άρθρο για εμάς. Δες το σαν πρακτική και στο τέλος της μέρας, δες πόσο σε βοήθησε αυτή η κίνηση. Τι έμαθες από αυτή την συνεργασία και αν τελικά είχε την ανταπόκριση που περίμενες. 
  8. Γιατί είμαστε μια καταπληκτική ομάδα που ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σου. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή μας να σε φιλοξενήσουμε. 

Και να θυμάσαι : 
" Όσο καλύτερο είναι αυτό που γράφεις, τόσο περισσότεροι θα θέλουν να μάθουν περισσότερα για σένα και θα έρθουν πίσω στο δικό σου blog"
Tweet:

Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...