Review: ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ Orzene optimum oil repair

Πολλές φορές η λύση για τα ξηρά ή τα ατίθασα μαλλιά μπορεί να είναι πολύ απλή και να κρύβεται σε ένα μικρό λαδάκι, όπως το Optimum oil repair της Orzene Μπύρας.
Orzene optimum oil repair



To Optimum oil repair της Orzene Μπύρας, το γνώρισα μέσα από το Zampple, ενώ άρχισα να το χρησιμοποιώ εντατικά μόλις τους τελευταίους μήνες, αφότου έβαψα τα μαλλιά μου και παρατήρησα ότι είχαν ακόμα περισσότερη ανάγκη από ενυδάτωση. 


Το χρησιμοποιώ πριν το λούσιμο ως μάσκα, σε όλο το μήκος των μαλλιών μου. Μπορεί να το αφήσω και όλη μέρα όταν κάνω δουλειές στο σπίτι και μετά το λούσιμο τα μαλλιά μου είναι ευκολοχτένιστα και απαλά. 
Συχνότερα το χρησιμοποιώ μετά το λούσιμο, όπου το απλώνω κυρίως στις άκρες και συνεχίζω με το συνηθισμένο styling (στέγνωμα, ενίοτε χρησιμοποιώντας και θερμοπροστατευτικό). Έχω διαπιστώσει ότι δεν μου βαραίνει τα μαλλιά, ειδικά τώρα που είναι λίγο πιο ξηρές και ταλαιπωρημένες οι άκρες. Προσοχή όμως, μια μικρή ποσότητα αρκεί. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε.
Το τέλειο με το Optimum oil repair της Orzene Μπύρας είναι ότι είναι πολύ οικονομικό, ενώ αυτό το μικρό μπουκαλάκι θα σας βγάλει αρκετούς μήνες και κοστίζει γύρω στα €6,50-€7,00. Αναζητήστε το στα supermarket της περιοχής σας. Είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει πολύ.

Υ.Γ. Η μυρωδιά του με ξετρελαίνει.





Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...