Review: Essential Burt's bees Kit από το Evitamins

Ευκαιρία βρήκα και στις διακοπές του Πάσχα πήρα μαζί μου τα μικρά αυτά καλούδια της Burt's Bees από το Evitamins.

Burt's bees από το E-vitamins


Σε ένα μικρό Kit με προϊόντα Burt's Bees που κοστίζει μόλις €8,99 στο evitamins θα βρεις ότι χρειάζεσαι για ένα σύντομο ταξίδι ή (αν είσαι από εκείνες που θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα) μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσεις τα πιο αντιπροσωπευτικά προϊόντα της εταιρείας. 
Essential Burt's Bees Kit




Τι περιέχει;



Αρχικά θα ήθελα να σου μιλήσω για το αγαπημένο μου, τη κρέμα καθαρισμού Soap Bark and Chamomile Deep Cleansing Cream στα 20gr. Πλένω το πρόσωπο μου με αυτή την κρέμα και νιώθω λες και με πλημμυρίζει κύμα δροσιάς. Φτιαγμένο μυ φυσικά συστατικά, καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος χωρίς να την ξηραίνει. Ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ακμή. Σίγουρα είναι ένα προϊόν που θα αναζητήσω σε full size.

Άλλο ένα προϊόν που ξεχώρισα από αυτό το kit ήταν το Beeswax lip balm, το οποίο είναι και σε κανονικό μέγεθος, με κερί μέλισσας, λάδι καρύδας, ηλιανθό και μέντα είναι ένα δροσιστικό και ταυτόχρονα ενυδατικό Lip balm που προστατεύει τα χείλη μου, ενώ δίνει μια αίσθηση δροσιάς (ίσως αισθάνομαι ότι μεγαλώνει τα χείλη, και τα δείχνει πιο γεμάτα αλλά είναι αίσθηση μόνο και όχι κάτι που έχω επιβεβαιώσει).

Επίσης, μου άρεσε πολύ η κρέμα / βάλσαμο χεριών, Burt's Bees Hand Salve. Ιδανική για τα πετσάκια αλλά και για τα πολύ ξηρά χέρια. Εγώ την χρησιμοποιούσα μετά από δουλειές και υπήρξα πραγματικά σωτήρια.

Το Kit περιέχει ακόμα μια ενυδατική κρέμα για τα πόδια με καρύδα, Coconut Foot cream. Την χρησιμοποίησα μετά από πεντικιούρ και ομολογώ ότι μου άρεσε ιδιαίτερα, αν και δεν θεωρώ ότι είναι από τα προϊόντα που θα έτρεχα να αγοράσω, καθώς πιστεύω ότι κάνεις την ίδια δουλειά με ένα body butter. Η υφή του μοιάζει με υγρό balm και μερικές φορές το απλωνα στα πόδια το βράδυ και το άφηνα όλη νύχτα (με κάλτσες ή χωρίς). Το πρωί τα πόδια μου ήταν πολύ μαλακά, ακόμα κι αν δεν είχα κάνει πεντικιούρ. Και εφόσον δεν έχω πρόβλημα με κάλους, είναι δύσκολο να βγάλω κάποιο συμπέρασμα ως προς την θεραπεία τους. Σίγουρα όμως βοηθάει να μαλακώσουν τα πέλματα.

Για το τέλος άφησα το Naturally Nourishing milk and honey body lotion. Είναι ίσως ο λόγος που θέλησα να πάρω το Kit εξαρχής, γιατί έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο (και για το balm). Μου άρεσε πολύ, καθώς απορροφάται γρήγορα χωρίς να κολλάει. Δυστυχώς (λόγω επιφάνειας) μου έφτασε μόλις για δύο φορές να το χρησιμοποιήσω. Σίγουρα θα το αναζητήσω μελλοντικά σε κανονικό μέγεθος.

Αν θέλεις και εσύ να παραγγείλεις κάτι από το evitamins να θυμάσαι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό μου ka957812ma για να έχεις έκπτωση 5$ στην πρώτη σου αγορά.


Shop eVitamins


Follow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...