Παστέλ χρώματα από την Reveri για το φετινό καλοκαίρι

Για τα Reveri σου έχω ξαναμιλήσει. Μου αρέσουν πολύ γιατί είναι οικονομικά (θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία μόλις 2€), έχουν πολύ καλή απόδοση και επίσης πολύ καλή διάρκεια. Φέτος το καλοκαίρι έχουν ανανεωθει με παστέλ χρώματα και ονόματα σε όλες τις νέες συσκευασίες.
Reveri Summer Nail polish

Με φαρδύ πινελάκι για να απλώνονται εύκολα και με πολύ καλή απόδοση και διάρκεια, τα βερνίκια Reveri είναι από τα αγαπημένα μου. Και φέτος το καλοκαίρι έχω όσα παστέλ χρειάζομαι για τις πιο δροσερές εμφανίσεις. Και σε μικρή συσκευασία των 9ml που εδώ και καιρό βρίσκω πολύ πιο βολική, καθώς είναι αρκετή για να χρησιμοποιήσω όσες φορές θέλω και να κάνει "απόσβεση" τα δύο ευρώ του κόστους της αλλά και να μην φοβάμαι ότι θα πήξει ή θα ξεραθεί αν δεν προλάβω να την χρησιμοποιήσω όλη.

Reveri Summer Nail polish

Οι οχτώ νέες παστέλ αποχρώσεις περιλαμβάνουν από το πιο ήπιο και κλασσικό μπεζ-σομόν ανοιχτό (το μόνο ημιδιαφανές αφού είναι ιδανικό για γαλλικό ) μέχρι τα πιο pop κίτρινο παστέλ και τυρκουάζ. Το πινέλι πιάνει αρκετό προϊόν και είναι αρκετά φαρδύ για να απλώνεται εύκολα. Αν και με ένα πέρασμα μπορεί να το θεωρήσετε αρκετό, εγώ επιμένω πάντα στις δύο πολύ λεπτές στρώσεις που θα μου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και την διάρκεια που επιθυμώ.

Τα νέα τους ονόματα είναι εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα:
312 - French Mani
299 - Whispering Kalypso
237 - Delightful Delia
307 - Proud Persephone
288 - Elegant Elissa
298 - Fresh Efrosyni
231 - Kind Kyra
234 - Romantic Rhea

Εσύ πιο απ' όα θα διαλέξεις;



Follow



The KM Projects
Not just another beauty blog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...