FloraChic - Το νέο άρωμα της Artistry

FloraChic by Artistry
FLORA CHIC. Ένα νέο άρωμα που διαθέτει ένα μοντέρνο μείγμα από λουλουδάτες μυρωδιές, με μια νότα από λαμπερά εσπεριδοειδή, μας παρουσίασε η Artistry πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα.
FloraChic by Artistry

Το Artistry Flora Chic δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Artistry από τον αναγνωρισμένου κύρους Οίκο Αρωμάτων Givaudan, που βρίσκεται στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη. Ένας παγκόσμιος ηγέτης στη δημιουργία αρωμάτων, του οποίου τα αρώματα έχουν αποτελέσει τις πιο περιζήτητες μυρωδιές σε όλο τον κόσμο για παραπάνω από 250 χρόνια.


FloraChic by Artistry


Ο αποκλειστικός συνδυασμός από τις νότες, που συνθέτουν το Artistry Flora Chic, είναι εμπνευσμένες από το θρυλικό κήπο Les Jardins De Bagatelle του Παρισιού. Εκεί όπου, τα χιλιάδες τριαντάφυλλα που γεμίζουν με αρώματα τον αέρα, ενέπνευσαν τον αρωματοποιό για να δημιουργήσει μια μοντέρνα σύνθεση από χαρακτηριστικές μυρωδιές λουλουδιών με μια νότα από αφρώδη εσπεριδοειδή.

FloraChic by ArtistryFloraChic by Artistry


Οι νότες που συνθέτουν το Artistry Flora Chic περιλαμβάνουν:

· Τη Γαλλική Κλημεντίνη – μια υψηλή νότα από εσπεριδοειδή με ίχνη από άνθη μανταρινιών και τη φρεσκάδα των πορτοκαλιών

· Το Τριαντάφυλλο της Βουλγαρίας – μια μεσαία νότα, που αποτελεί την καρδιά του αρώματος, άμεσα απαλή και με βάθος, αισθησιακή και γλυκιά

· Το Ylang Ylang της Μαδαγασκάρης – η βασική νότα η οποία είναι φρουτώδης, γλυκιά, κρεμώδες λουλουδάτη, με εξωτικές και γήινες αποχρώσεις





Φανταστείτε η κομψότητα να είχε μυρωδιά – μια έκφραση του εαυτού σου χωρίς να χρειάζεται να πεις τίποτα. Για πρώτη φορά, η Artistry, παρουσιάζει το άρωμα Artistry Flora Chic, ένα ντελικάτο και πολυτελές eau de parfum, που θυμίζει αυτή τη χάρη, την κομψότητα και την ανάλαφρη επιτήδευση, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή πρώτη εντύπωση.






Τα προϊόντα της Artistry πωλούνται αποκλειστικά μέσω των διανομέων της Amway. Μπορείτε να επισκεφτείτε  www.amway.gr για περισσότερες πληροφορίες ή για να βρείτε έναν διανομέα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...