Review: La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere

Είναι ένας μικρός θησαυρός που ανακάλυψα στο zampple. H La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere είναι η από τις καλύτερες κρέμες 24ωρης ενυδάτωσης που έχω δοκιμάσει. 
La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere


Πρόκειται για μια ελαφριά και δροσερή ενυδατική κρέμα με μη λιπαρή υφή , σχεδόν σαν τζελ. Περιέχει κλάσματα υαλουρονικού οξέως τα οποία συνδυάζει με το ιαματικό νερό της La Roche-Posay ενυδατώνοντας εντατικά την επιδερμίδα. Προσωπικά την χρησιμοποιούσα μόνο βράδυ, καθώς το πρωί, ιδιαίτερα το καλοκαίρι επιλέγω μια ενυδατική κρέμα που συνδυάζει αντηλιακή προστασία. Τις περισσότερες φορές την χρησιμοποιούσα μόνη της άλλες σε συνδυασμό με κάποιο ορό ή έλαιο προσώπου, ανάλογα με το πως αισθανόμουν την επιδερμίδα μου το κάθε βράδυ. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα και μόνη της βοηθούσε το δέρμα μου να συγκρατήσει περισσότερη υγρασία και να ενυδατωθεί, ενώ το πρωί το ένιωθα πιο λαμπερό.


Η συσκευασία της είναι 50ml και διαθέτει αντλία για πιο υγιεινή χρήση της ενυδατικής κρέμας. Την  La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere  θα την βρείτε στα 16-20€ στα φαρμακεία 




1 σχόλιο:

  1. την είχα βάλει στη wishlist μου εδώ και καιρό, χωρίς να διαβάσω reviews, οπότε χαίρομαι που λες πως είναι τόσο καλή Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...