Review: L'oreal Ideal Glow Αισθησιακό Λάδι Καθαρισμού

Μου πήρε λίγο καιρό παραπάνω αλλά επιτέλους ξεπέρασα τους ενδοιασμούς μου και πήρα να δοκιμάσω το αισθησιακό λάδι καθαρισμού Ideal Glow της L'oreal.
L'oreal Ideal Glow review

Είχα ακούσει τα καλύτερα για το συγκεκριμένο λάδι καθαρισμού και ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, αλλά δίσταζα. Πρώτον γιατί πάντα όταν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, σκέφτεσαι διπλά πριν αγοράσεις κάποιο έλαιο για το πρόσωπο και δεύτερον γιατί είχα βολευτεί τα διάφορα γαλακτώματα ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιώ κατά καιρούς ή το διφασικό που φτιάχνω με αμυγδαλέλαιο και ροδόνερο. Δεν ξέρω όμως γιατί, αλλά φέτος το αγόρασα.... και κόλλησα.

Η χρήση του απλή: Απλώνεις το λάδι σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις, βρέχεις τα χέρια σου και συνεχίζεις το μασάζ σε όλο το πρόσωπο, περνώντας προσεκτικά πάνω από τα μάτια (γιατί άμα μπει θα θολώσει το σύμπαν). Στην συνέχεια αφαιρείς με βαμβάκι ή με ένα υγρό πετσετάκι (όπως εγώ συνηθίζω. 

Σε επίπεδο ντεμακιγιάζ, είναι εξαιρετικό ως προς την αποτελεσματικότητα του. Αφαιρεί και το πιο δύσκολο και βαρύ μακιγιάζ με μεγάλη ευκολία, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή να επιβαρύνει τις λιπαρές επιδερμίδες. Και αν εξαιρέσει κανείς το θέμα με τα μάτια είναι μια πολύ καλή επιλογή για ντεμακιγιάζ, ειδικά αν βάφεστε καθημερινά και χρησιμοποιείται αδιάβροχα και μεγάλης διάρκειας προϊόντα. 

Ωστόσο δεν πρόκειται να το ξαναγοράσω, καθώς περιέχει μεταξύ άλλων mineral oil (paraffinum liquidum) Και άρωμα. Θεωρώ ότι υπάρχουν στην αγορά εξαιρετικές εναλλακτικές, όπως το λάδι καρύδας, το οποίο επίσης χρησιμοποιώ κατά καιρούς με τον ίδιο περίπου τρόπο ή το διφασικό με αμυγδαλέλαιο και ροδόνερο ή για όσες θέλουν τις έτοιμες επιλογές, ένα γαλάκτωμα καθαρισμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...