CND Vinylux Craft Culture Collection

Ανακαλύψτε την αξία του "χειροποίητου"




Με 8 νέα χρώματα η CND Vinylux Weekly Polish επαναπροσδιορίζει τις φθινοπωρινές αποχρώσεις. 8 ρουστίκ αποχρώσεις (και άλλες 6 στην επαγγελματική σειρά Shellac) χαρίζουν στην συλλογή Craft Culture διαχρονικό στυλ. 

Στα χέρια μου ήρθαν δύο από τις 8 αυτές αποχρώσεις και συγκεκριμένα η Brick Knit kαι η Brass Button. Και οι δύο πολύ ζεστές αποχρώσεις πολύ ταιριαστές με το φθινοπωρινό καιρό. Το  Brick Knit είναι ένα ζεστό κόκκινο, το οποίο λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το είδα. Απλό, γλυκό και με όμορφο τελείωμα. Το Brass Button από την άλλη είναι είναι ένα μπρούτζινο χρυσό βερνίκι, καθαρά μεταλλικό χωρίς όμως γκλίτερ. Δίνει την ψευδαίσθηση του μπρούτζου στο νύχι και είναι αρκετά οπάκ, ώστε και ένα πέρασμα να δίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στα νύχια.


Μην ξεχνάτε να περνάτε τα νύχια σας στο τέλος με το CND Vinylux top coat. Το Vinylux Top Coat είναι κατασκευασμένο με την πρωτοποριακή τεχνολογία Pro-light, που περιέχει φωτο-εκκινητές (photo-initiators) και έτσι γίνεται ανθεκτικότερο με την έκθεσή του στο φυσικό φως.




Το Vinylux Weekly Polish αποτελεί κατοχυρωμένη πατέντα της CND και θα αποτελέσει εξαιρετικό προϊόν μεταπώλησης, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες Shellac Power Polish. Η φόρμουλά του είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς είναι 3-Free (δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, τολουένη ή DBP).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...