H&M Kenzo collection launching party

Η H&Μ  Υ Π Ο Δ Ε Χ Θ Η Κ Ε   Σ Τ Η Ν   Α Θ Η Ν Α   Τ Η   Σ Υ Λ Λ Ο Γ Η   
K E N Z O x H & M   
Μ Ε   Ε Ν Α   E X C L U S I V E   E V E N T 
Με ένα πάρτι γεμάτο μουσική, χρώματα και εκρηκτική ενέργεια υποδέχθηκαν οι fashion lovers την πολυαναμενόμενη συλλογή KENZO x H&M, στο flagship κατάστημα της Η&Μ στην οδό Ερμού 54. 

H&M Kenzo collection launching party



H&M Kenzo collection launching party


Ανάμεσα σε έντονα μοτίβα και ζωντανά χρώματα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να αποκτήσουν τη συλλογή KENZO x H&M, λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή της στο fashion show της Νέας Υόρκης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα μουσικοχορευτικό show υπό τους ήχους των Playmen, οι οποίοι κράτησαν το κέφι στα ύψη μέχρι το τέλος της βραδιάς,και με τη συνοδεία των funky ποτών της Strongbow. 

H&M Kenzo collection launching party


Η γυναικεία συλλογή ΚΕΝΖΟ x Η&Μ αποτελεί ένα μοναδικό εορτασμό της δυναμικής κληρονομιάς της εταιρείας, και είναι γεμάτη με έντονα χρώματα, θηλυκές λεπτομέρειες και παιχνιδιάρικες γραμμές, ενώ η ανδρική συλλογή είναι τολμηρή και δυναμική και χαρακτηρίζεται από τα παιχνιδιάρικα μοτίβα και τα έντονα χρώματα. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της Η&Μ σε Ερμού 54, Αθήνα – Α. Μεταξά 41, Γλυφάδα - Τσιμισκή 20-22, Θεσσαλονίκη, καθώς και online από τις 3 Νοεμβρίου 2016. #KENZOxHM

H&M Kenzo collection launching party


και κάπου εκεί στις σκάλες και εγώ να απολαμβάνω το show.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...