Review: BB cream Skin 79 VIP Gold super+ Beblesh Balm

Προχθές σου μίλησα για τα  Black Pearl & Gold Hydrogel eye patch. Ήρθε η ώρα να σου μιλήσω για την  BB cream Skin 79 VIP Gold super+ Beblesh Balm που πήρα από το bbcosmetic.com .
BB cream Skin 79 VIP Gold super+ Beblesh Balm

Πρόκειται για μια ΒΒ τριπλής δράσης: λευκαντική, αντιρυτιδική και αντηλιακή (SPF 30+). Έχει έκδοχα από χρυσό και χαβιάρι, τα οποία θρέφουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και την κάνουν λαμπερή. Τα λιποσώματα από φυτικό κολλαγόνο και τα έλαια που περιέχει ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος προστατεύοντας την παράλληλα.

Έχει μέτρια προς υψηλή κάλυψη (χτίζεται δηλαδή) και δίνει ένα ομοιόμορφο φυσικό τελείωμα στην επιδερμίδα με λαμπερή όψη. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ματ αλλά σίγουρα έχει πολύ όμορφο αποτέλεσμα αν συνδυαστεί με μια πούδρα. 

Μπορεί να μην είναι εντελώς ματ αλλά έχει σχετικά καλή διάρκεια, περίπου 4 με 6 ώρες. Σε σύγκριση με την προηγούμενη SKIN 79 BB που είχα δοκιμάσει παλαιότερα, αυτή έχει καλύτερο χρώμα, πιο αληθινό, τουλάχιστον για την δική μου απόχρωση επιδερμίδας. Στα μειονεκτήματα της είναι ότι βγαίνει σε μια μόνο απόχρωση, συνήθως πολύ ανοιχτόχρωμη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καλύψει τις ανάγκες πιο σκουρόχρωμων επιδερμίδων.

Θα την βρείτε στο BB cosmetic πατώντας εδώ. Και μην ξεχνάς, με τον κωδικό Z8W83ILOV7 έχεις έκπτωση 8% η οποία ισχύει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2016 για όλα τα προϊόντα που θα βρεις στο  bbcosmetic.com 



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

1 σχόλιο:

  1. έχεις δοκιμάσει την missha m perfect bb cream? αντιγηραντική, λευκαντική, spf42.
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Είχα κάνει review πριν καμιά τριετία. Παρόλο που πέρασε τόσος καιρός, εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη μου. give it a try !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...