Review: Beauty Formulas Micellar Cleansing facial wipes

Είναι ωραίο να ανακαλύπτεις οικονομικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ που πραγματικά αξίζουν και με το παραπάνω τα χρήματα τους. Τα Beauty Formulas Micellar Cleansing facial wipes είναι από τα καλύτερα του είδους και είναι εδώ.


Είναι από τα λίγα που έχω βρει σε αυτήν την τιμή, που είναι ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες, δεν περιέχουν άρωμα και δεν ερεθίζουν τα μάτια. Ενώ, είναι όλα ανεξαιρέτως ιδανικά βρεγμένα, ούτως ώστε να αφαιρούν ικανοποιητικά το μακιγιάζ. Ειδικά ως προς το αποτέλεσμα τους, μόλις ένα φτάνει για να αφαιρέσεις ένα απλό καθημερινό και ελαφρύ μακιγιάζ. Ωστόσο, ομολογώ ότι θα τα προτιμούσα λίγο μεγαλύτερα σε μέγεθος, για να μπορώ να χρησιμοποιώ μόλις ένα για να αφαιρέσω ένα πιο βαρύ μακιγιάζ.



Μεταξύ άλλων περιέχουν αλόη, καστορέλαιο, αμαμυλλίδα (witch hazel), εκχύλισμα από αγγουράκι και γλυκερίνη. Και τα 25 μαντηλάκια με μικκυλιακό νερό της Beauty formulas, με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένη και σίγουρα θα τα ξαναπάρω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...