Για καφέ με το Edit your Life - Xmas Edition - Δεκέμβριος 2016

Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και σου συγκέντρωσα εδώ τις καλύτερες αναρτήσεις του Edit your life για το μήνα που φεύγει, για να τις απολαύσουμε μαζί με μια κούπα καφέ.. άντε και με λίγο τσουρεκάκι.

Δεκέμβριος και όπως είναι φυσικό η πλειοψηφία των άρθρων αφορά τα Χριστούγεννα. Ας ξεκινήσω λοιπόν με ένα guest post που με ξετρέλανε. Πρόκειται για ένα DIY οικονομικό χειροποίητο δώρο συνοδευμένο από μια συνταγή για muffins. το άρθρο είναι της Ιωάννας από το Ioanna's Notebook και είναι πραγματικά πανεύκολο και οικονομικό δώρο για να εντυπωσιάσετε. Όμως υπήρξαν και άλλα υπέροχα Guest post που αξίζει να τους ρίξεις μια ματιά, όπως η συνταγή για μελομακάρονα που πετυχαίνουν με την πρώτη από την Ερωφίλη και πολλά άλλα.
Από τα Χριστουγεννιάτικα άρθρα μας μην αμελήσεις να ρίξεις μια ματιά στην πρόταση της Τίνας για τις 15 ταινίες που πρέπει να δεις στις διακοπές των Χριστουγέννων.
Η Ελευθερία από το Diary of a Beauty Addict ετοίμασε ένα εκτυπώσιμο Christmas Planner που μπορείς να βρεις και να κατεβάσεις δωρεάν εδώ
Η Δέσποινα από το Despina's studio μας βοήθησε να αποφασίσουμε αν πρέπει ή όχι να κάνουμε λογαριασμό στο Pinterest
H αγαπημένη μου Βίλλυ από το Make up your dayz μας δίνει συμβουλές για το πως να επιλέξουμε τα κατάλληλα παπούτσια γυμναστικής.

Αυτά λοιπόν από το αγαπημένο μου Edit your Life . Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017.



Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...