Μαγικά δώρα από το Telis Kikeris e-shop

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο αγχώνομαι για τα δωράκια που έχω να αγοράσω για τους αγαπημένους μου. Ευτυχώς για μένα στο Telis Kikeris E-shop μπορώ να βρω υπέροχα δώρα αλλά και δωροκάρτες.
Telis Kikeris e-shop

Στο Telis Kikeris Eshop Θα βρω μάρκες όπως Wella, Kerastase, Moroccanoil, Macadamia, China Glaze, Mollon Pro, babyliss κα. 
Με πακέτα προσφορών τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άνδρα είναι πολύ εύκολο να επιλέξω ότι χρειάζομαι για τους αγαπημένους μου με μια μόνο κίνηση. 
Και για αυτούς που με δυσκολεύουν λίγο παραπάνω, υπάρχουν ευτυχώς Gift Cards που μου λύνουν τα χέρια, των €20, €50 και €100, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να διαλέξουν μόνοι τους το δώρο που χρειάζονται.
Telis Kikeris Eshop

Επιλέγετε μία από τις διαθέσιμες Gift Cards και την προσθέτετε στο Καλάθι σας. Στη συνέχεια,στα σχόλια της παραγγελίας σας συμπληρώνετε τα στοιχεία του παραλήπτη (Ονομ/μο-Διευθυνση-Mail) και αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία της πληρωμής, η ομάδα του Telis Kikeris Eshop αποστέλλουν την κάρτα δώρου στο mail που θα ορίσετε.

Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν οι πιο γιορτινές επιλογές βρίσκονται στο Telis Kikeris Eshop με υπέροχα δώρα για όλους. Μπες εδώ και διάλεξε ότι πακέτο προσφοράς επιθυμείς για να κάνεις δώρο σε όσους αγαπάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...