Review: Kiehl's Creme de corps

Αν κάτι αναζητώ στην καρδιά του χειμώνα είναι η πλούσια ενυδάτωση. Όμως είναι δύσκολο να την βρω σε προϊόντα που δεν θα με κάνουν να αισθάνομαι την επιδερμίδα μου λιπαρή. Ευτυχώς για μένα ανακάλυψα την Creme de corps από την Kiehl's.
Creme de corps από την Kiehl's.



Πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος από την Kiehl's, η Creme de corps είναι ιδανική ακόμα και για τις πιο ξηρές επιδερμίδες, αφού προσφέρει πλούσια ενυδάτωση σε βάθος. Χωρίς όμως να αφήνει λιπαρότητα ή να κολλάει. Το αντίθετο, απορροφάται γρήγορα και ομοιόμορφα και μυρίζει πραγματικά υπέροχα. Έχει βελούδινη υφή μους για αυτό άλλωστε και το όνομα του είναι Kiehl's Creme de corps Whipped Body Butter.

Creme de corps από την Kiehl's.

Διαθέτει εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση με μεθυστικό αλλά απαλό άρωμα και 24ωρη ενυδάτωση. Δεν διαθέτει parabens, glycols και σιλικόνες.


Συστατικά:
Aqua/Water, Squalane,Hydrogenated Polyisobutene, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Dimethicone, PPG-5 Pentaerythrityl Ether, PEG-5 Pentaerythril Ether, Sesamum Indicum/Sesame Seed Oil, Phenoxyethanol, Isopropyl Palmitate, Ozokerite, Benzophenone-3, Butyrospermum Parkii/Shea Butter, Methylparaben, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Glycine Soja/Soybean Sterols, Sodium PCA, Propylparaben, Allantoin, Olea Europaea/Olive Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis/Sweet Almond Oil, Prunus Armeniaca/Apricot Kernel Oil, Theobroma Cacao/Cocoa Seed Butter, Persea Gratissima/Avocado Oil, Tocopherol, BHT, Lecithin,Butylparaben, Zea Mays/Corn Oil, Aloe Barbadensis/Aloe Leaf Juice,Cl 75130/Beta-Carotene.



Θα την βρείτε στα Kiehl's shop in shop σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center, στο Attica, City Link & Golden Hall και στα Gallerie de beaute στο The Mall.


Creme de corps από την Kiehl's.




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...