Οι 16 πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2016

Οι 16 πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2016, σε συνεργασία με την ομάδα του Edit your life. Η ιδέα ήταν της Δέσποινας από το Despina's studio , η οποία είχε κάνει κάτι αντίστοιχο πέρυσι και το καθιέρωσε. Διάβασε τις φετινές επιλογές της εδώ, όπως και τις 16 καλύτερες αναρτήσεις του Edit your life εδώ. H αγαπημένη μου Βίλλυ από το Make up your dayz, ετοίμασε τις δικές της επιλογές σε άρθρο στο blog της το οποίο μπορείς να βρεις εδώ. Ενώ η Ελευθερία από το Diary of a Beauty addict ετοίμασε τις δικές της καλύτερες αναρτήσεις για το 2016 εδώ.
Οι 16 πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2016
Η επιλογή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη γιατί δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλέξω από τις περίπου 130 αναρτήσεις που δημοσίευσα μέσα στην χρονιά που φεύγει . Όμως εδώ σας έχω αυτές που ξεχώρισα, αγάπησα ή αγαπήσατε κι εσείς, μέσα στο 2016. Γιατί για να μπει καλά το 2017 πρέπει να αποχαιρετίσουμε το 2016, όπως πραγματικά του αξίζει.

1. Νέοι χρονιά, νέοι στόχοι, μια καινούργια αρχή, αφήνοντας πίσω τα παλιά. Ένα εξομολογητικό Post με διάθεση κάθαρσης. Ένα νέο ξεκίνημα και ένας αποχαιρετισμός σε ότι μας τραβάει πίσω. 
2. 5 ελληνικά blogs που θα σε κάνουν να λατρέψεις το nail artΜπορεί να μην έχω το ταλέντο τους, αλλά μου αρέσει να χαζεύω τις δημιουργίες τους. Εντάξει μερικές φορές εμπνέομαι για να φτιάξω κάτι ή έστω να προσπαθήσω. Σε αυτή την ανάρτηση σου μάζεψα μερικά από τα αγαπημένα μου ελληνικά blogs (και όχι μόνο) που με έχουν κάνει να δω το Nail art αλλιώς και πιστεύω ότι θα λατρέψεις και εσύ.
3. Οι εντιμότατοι φίλοι μου,  Λυδία Σέρβου, η φωνή. Ξεκίνησα αυτή τη "σειρά" συνεντεύξεων πέρυσι, φιλοξενώντας συνεντεύξεις φίλων μου αγαπημένων. Με τη Λυδία συνεργαστήκαμε στο θέατρο πριν αρκετά χρόνια. Έχει μια από τις ομορφότερες φωνές που έχω ακούσει ποτέ.
4. Glov, εγώ στο μακιγιάζ μου ρίχνω το γάντιΜια νέα σειρά προϊόντων ντεμακιγιάζ ήρθε στα χέρια μου μέσα στις γιορτές και ήμουν κατενθουσιασμένη που μου δόθηκε η ευκαιρία την δοκιμάσω. Πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο hot gadget για τις beauty gurus της κοινότητας.
5. Πως να κάνεις τις αναρτήσεις σου SEO friendly. Ένα guest post από την Δέσποινα, η οποία ετοίμασε και free printable check list
6. Review: Caudalie Polyphenol Overnight Detox oil. Ίσως το καλύτερο λαδάκι προσώπου που έχω δοκιμάσει. 
7. Media Kit για Bloggers. Μπορεί να μην συνεχίζω τα βίντεο σχετικά με το Blogging αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησα να δίνω συμβουλές. Έτσι ετοίμασα ένα media kit Για Bloggers. Σε άρθρο μου στο Edit Your life σου έγραψα για την αναγκαιότητα ενός media kit για το Blog σου. Εδώ σου αναλύω τι πρέπει να περιέχει και επειδή ξέρω ότι σου αρέσουν τα δωράκια σου ετοίμασα ένα μικρό εκτυπώσιμο οδηγό για να φτιάξεις και εσύ το δικό σου Media Kit.
8. Η πικρή αλήθεια για τα bazaar των εταιρειών. Ίσως το πιο πολυδιαβασμένο μου άρθρο για το 2016. Με πάνω από 12000 επισκέψεις.
9. Marietta's fantasy Collection. Σανδάλια με υπογραφή Μαριέττας Χρουσαλά. Η συλλογή της γνωστής ελληνίδας celebrity ονομάζεται Marietta's Fantasy και έχει πολλούς fan από την ελληνική showbiz και όχι μόνo.
10. Εύκολη κολοκυθόπιτα. Τι κάνεις όταν έχεις πολλά κολοκυθάκια σίτι και δεν θέλεις να φας για άλλη μια μέρα κολοκυθάκια βραστά; Φτιάχνεις μια εύκολη κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο.
11. Τα 5 λάθη που έκανα μπλογκάροντας και τι έμαθα από αυτά. Γιατί η γνώση και η εμπειρία πρέπει να μοιράζεται. 
12. Nuxe summer essentials. Καλοκαίρι και η αντηλιακή προστασία αλλά και η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας είναι οι βασικές μας προτεραιότητες. Εγώ επέλεξα NUXE για την αντηλιακή μου προστασία και ενυδάτωση και πίστεψέ με δεν απογοητεύτηκα ούτε στο ελάχιστο.
13. Review: Hydrabio της Bioderma. Απλά το αγάπησα αυτό το προϊόν. 
14. 10 μάσκες που αξίζει να φορέσεις. Ο τίτλος τα λέει όλα. 10 μάσκες προσώπου που αξίζει να δοκιμάσεις. Για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος, τις συγκέντρωσα όλες εδώ.
15. Apothecary Preparations. Ίσως από τα πιο αγαπημένα μου άρθρα, γιατί πρόκειται για πραγματική εμπειρία η προετοιμασία του εξατομικευμένου ορού στην Kiehl's.
16. Artistry Event by Amway. Για τον λόγο του ότι έχω ίσως την καλύτερη φωτογραφία μου του 2016.

Οι 16 πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2016


Αυτές ήταν λοιπόν οι 16 καλύτερες αναρτήσεις του 2016, έτσι όπως τις ξεχώρισα. Εύχομαι το 2017 να είναι το ίδιο ή και περισσότερο δημιουργικό για όλους. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις 16 καλύτερες αναρτήσεις του 2016 της Δέσποινα εδώ. 

Καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, ευτυχία και δημιουργία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...