Τα τέλεια νύχια μου από την Semilac Hellas

Αν με ακολουθείς στο Instagram και βλέπεις τα video μου τότε θα έχεις προσέξει ότι τα νύχια μου το τελευταίο καιρό ζουν τις καλύτερες στιγμές τους. Και είναι λογικό αφού τα έχει αναλάβει η Μαριάνθη (ίσως η καλύτερη τεχνίτρια που έχω δει ποτέ μου) και γίνονται αποκλειστικά με προϊόντα της Semilac Hellas.
Semilac Hellas
Η πρώτη μου γνωριμία με τα προϊόντα Semilac ήταν πριν από μερικούς μήνες και πραγματικά ενθουσιάστηκα από την ποιότητα αλλά και την διάρκεια τους. Και το λέω αυτό γιατί αφενός είμαι ένας άνθρωπος που κακοποιώ, κυριολεκτικά κακοποιώ, τα χέρια μου και κατ' επέκταση τα νύχια μου και όταν είδα το μανικιούρ μου να διαρκεί περισσότερο και από τρεις εβδομάδες τρελάθηκα. Στην κυριολεξία τρελάθηκα. 


Και όχι μόνο άντεξε τρεις εβδομάδες, αλλά όταν πήγα να το αλλάξω για να φτιάξω την Χριστουγεννιάτικη εκδοχή που σας έχω δείξει σε προηγούμενο video, τα νύχια μου είχαν προστατευθεί από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είχαν μακρύνει χωρίς πρόβλημα... όλα. 

Και ναι μπορεί να πεις ότι είχα δοκιμάσει και άλλες φορές ημιμόνιμο μανικιούρ, αλλά ποτέ δεν είχε διαρκέσει τόσο πολύ. Η ποιότητα είναι πραγματικά εξαιρετική. Βοηθάει σαφέστατα και η τεχνίτρια και το μόνο που έχω να πω είναι ότι νιώθω τυχερή που γνώρισα την Μαριάνθη, η οποία είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχα και με τεράστιες γνώσεις στο αντικείμενο... και το καλύτερο παιδί έχω να πω.

Marianthibeauty

Δες εδώ πως δημιουργήθηκε το τελευταίο μου μανικιούρ, μια υπέροχη πρόταση για να γιορτάσουμε και τον Άγιο Βαλεντίνο:





Μάθε τα πάντα για την Semilac Ελλάδας εδώ





Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...