Για καφέ με το Edit Your Life

Μπορεί τον Ιανουάριο να αμέλησα να μοιραστώ μαζί σας το καθιερωμένο μου άρθρο για τα αγαπημένα μου Edit Your Life θέματα που μας απασχόλησαν, αλλά σήμερα αποφάσισα να επανέλθω με τα αγαπημένα άρθρα του Φεβρουαρίου. 



Ο νέος χρόνος μας βρήκε με διάθεση ανανέωσης στο Edit Your Life. Ανανεωθήκαμε σε όψη αλλά και σε συντακτική ομάδα. Καλωσορίσαμε στην ομάδα μας την Έλενα από το Busy Mama's corner, ενώ αποχαιρετήσαμε την Τζίνα από την ομάδα.

Τον Φεβρουάριο γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του περιοδικού με διαγωνισμούς. Αλήθεια πήρες μέρος;

Πέρα όμως από τους διαγωνισμούς υπήρξαν μερικά άρθρα που ξεχώρισα και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Πρώτο και καλύτερο αυτό της Βίλλυς από Make up your dayz με τα 6 λάθη που κάνουμε μετά την γυμναστική και δεν βλέπουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διάβασε την λίστα που αναλύει τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε μετά τη γυμναστική!

Η Έλενα από το Busy Mama's corner, μοιράστηκε μαζί μας 14 συμβουλές για να οργανώσεις μια άψογη DIY βάπτιση. Αν θέλετε όλα να περάσουν από τα χεράκια σας τότε αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει, γιατί σας δίνει συμβουλές για το πως θα το κάνετε εύκολα κι απλά.


Η Δέσποινα από το Despinas Studio ετοίμασε ένα Οδηγό αγορών με τα αγαπημένα της ONLINE φαρμακεία, ένα άρθρο που αξίζει να διαβάσεις αφού τα ηλεκτρονικά φαρμακεία, με τις χαμηλές τιμές τους, τις προσφορές και τα κουπόνια έκπτωσης που δίνουν είναι ένα must του onlime shopping.



Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο έγραψε η Ελευθερία από το  Diary Of A Beauty AddictSavoir Vivre στην καθημερινότηταΣτην καθημερινότητα όσο γρήγοροι και δύσκολοι μπορεί είναι οι ρυθμοί, θα πρέπει να τηρείς κάποιους κανόνες καλής συμπεριφοράς ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα.


Από τα Guest Posts ξεχώρισα αυτή την φορά τον οδηγό της  Αγγελική από το κανάλι Angela Gk, με το Πώς να κάνεις εύκολα CONTOURING (κοψίματα) βήμα βήμα.

Αυτά τα νέα λοιπόν από το αγαπημένο μου Edit your Life




Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...