Ένα κουτί γεμάτο ομορφιά

Ένα κουτί γεμάτο ομορφιά έρχεται στην πόρτα σου με ένα μόλις κλικ. Το όνομα του; Mybeautybox.gr
Δοκίμασα το Winter Box από το Mybeautybox.gr και ξετρελάθηκα με τα υπέροχα καλούδια που περιλαμβάνει. Ιδιαίτερα ξεχώρισα το σαμπουάν θρέψης και ενυδάτωσης με αργανέλαιο και μέλι. Με εξαιρετικό άρωμα και μια σύνθεση πολύ απαλή πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο για τα μαλλιά μου, καθώς τα αφήνει πολύ μαλακά και ευκολοχτένιστα. Μαζί ήταν και το αφρόλουτρο με ενυδατική πλούσια σύνθεση και υπέροχο άρωμα λουλουδιών. 
Στο χειμωνιάτικο αυτό κουτάκι υπήρχε επίσης και ένα λεπτόρρευστο γαλάκτωμα σώματος με gliiter για ενυδάτωση & λάμψη! Δεν περιέχει άρωμα και δίνει μια διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα. Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό και για την Άνοιξη ωστόσο. Γιατί να περιοριστώ μόνο τον χειμώνα για να το χρησιμοποιήσω; 
Το Winter Box περιείχε επίσης και δύο προϊόντα μακιγιάζ. Μια παλέτα σκιών της W7. Η Naughty nine pallete Hard Day's Night περιέχει τις ιδανικές αποχρώσεις για ένα μακιγιάζ τόσο πρωινό όσο και βραδινό, είτε έντονο smokey είτε απαλό καθημερινό σε taupe χρώματα, συνδυάζοντας ματ και glitter αποτέλεσμα.
Τέλος, περιέχει ένα "μαγικό" μικρό δοχείο, το liquid eyeliner pot της W7,  με μαύρο eyeliner & λεπτό πινέλο, που θα γίνει ο σύμμαχος σας για να δημιουργήσετε τις τέλειες γραμμές γύρω από τα μάτια σας!

To  Winter Box θα το βρείτε στο Mybeautybox.gr μόλις 14,90€



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

1 σχόλιο:

  1. Ωραιο το κουτακι μου αρεσαν πολύ οι σκιες και το αιλαινερ.Είναι καλο σε αποδοσή;thanks για το review:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...