Artistry makeup review

Έχω στα χέρια μου εδώ και καιρό τα προϊόντα μακιγιάζ της Artistry για τα οποία δεν σας έχω μιλήσει ακόμα. Ωστόσο, τα δοκιμάζω όλα συστηματικά και νομίζω ότι πλέον έχω μια ολοκληρωμένη άποψη να μοιραστώ μαζί σας. 

προϊόντα μακιγιάζ της Artistry


Θα ξεκινήσω πρώτα από τις σκιές σε ελεύθερη μορφή. Οι Shimmer Powder eye duo σκιές, είναι διπλά σετ με φωτεινά, λαμπερά χρώματα. Με ενσωματωμένο πινελάκι κάνουν την εφαρμογή παιχνιδάκι. Σημείωση η #4 είναι ίδια με την Tan από την MAC.

Artistry makeup review


Το ARTISTRY SIGNATURE COLOR Lip Shine απλώνεται στα χείλη ομοιόμορφα, με την πλούσια κρεμώδη υφή ενός κραγιόν και τη ζωντανή λάμψη ενός λιπ γκλος. Δεν έχει υπερβολική απόδοση, σε αυτό μοιάζει με ένα λιπ γκλος, αλλά δίνει απίστευτη ενυδάτωση και είναι η επιλογή μου για καθημερινό μακιγιάζ. Με άνετη σύνθεση σε τζελ είναι διαθέσιμη σε δύο αποχρώσεις, χαρίζοντας στα χείλη πολυτελή ενυδάτωση και χρώμα χωρίς υπερβολές.

Artistry makeup review

Το 7-σε-1 κιτ για τα φρύδια είναι ότι πρέπει για όσες θέλουν να δώσουν σχήμα και νε περιποιηθούν τα φρύδια τους ταυτόχρονα.  Συγκεκριμένα περιέχει : Δύο πούδρες στις αποχρώσεις Espresso και Taupe, Κερί για styling, Τσιμπιδάκι, Πινέλο για τις γωνίες, Βουρτσάκι Φρυδιών και Καθρέφτη. Το συγκεκριμένο βγαίνει σε περιορισμένη έκδοση. 

Artistry makeup review

Συνεχίζω με τριπλή σκιά σε υγρή μορφή που δοκίμασα και προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα. Το luxe metallic Eye Shadow trio βρίσκω ότι δουλεύεται πολύ δύσκολα και η αλήθεια είναι ότι αν δεν το συνδυάσεις με άλλες σκιές δεν μπορείς εύκολα να το δουλέψεις. Αυτό που βρήκα να με εξυπηρετεί είναι να το χρησιμοποιώ για να δώσω λίγο χρώμα είτε στην εσωτερική γωνία του ματιού (το ασημί) είτε να το τοποθετώ στην κάτω γραμμή του ματιού (σε μωβ ή πράσινο χρώμα) για να δώσω ένταση στο μακιγιάζ. Αλλά ως σκιά δυστυχώς δεν με βόλεψε καθόλου.

Artistry makeup review

Artistry makeup review

Τέλος δοκίμασα το ARTISTRY EXACT FIT Beauty Balm Perfecting Primer , σχεδιασμένο για εκλεπτυσμένη, άψογη επιδερμίδα με ομοιόμορφο τόνο, χαρίζει μια ανανεωμένη και ενυδατωμένη αίσθηση. Έχει διάφανη και ανάλαφρη σύνθεση, που μπορεί να εφαρμοστεί μόνη της ή κάτω από το μέικαπ για να παρατείνει τη διάρκειά του. Περιέχει πέρλες Ταϊτής και οπτικά πρίσματα, που μιμείται την όψη του πραγματικού δέρματος, για διάφανη, άψογη εφαρμογή χωρίς ατέλειες. Αντανακλά απαλά το φως και είναι αόρατη πάνω στην επιδερμίδα.

Επίσης, δοκίμασα το Highlighting Tint με κρεμώδη σύνθεση που συνδυάζει χρυσές, ροζ και λευκές πέρλες 3D, χαρίζοντας άμεσα φωτεινότητα και μια διάφανη ροζ ακτινοβολία. Πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού highlighter, είναι ένα γρήγορο και εύκολο εργαλείο για highlighter. Θέλει ελάχιστη ποσότητα για να αναδείξει τα ζυγωματικά σας.

Artistry makeup review




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...