ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - NUTRILITE BY AMWAY

Η ισορροπημένη διατροφή είναι το θεμέλιο και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την ευημερία μας. Η κατανάλωση σωστών γευμάτων μας βοηθά να διατηρούμαστε υγιής και να αισθανόμαστε δραστήριοι κάθε μέρα. Η ποικιλία στη διατροφή υποστηρίζει το σώμα και το μυαλό μας και μας εξασφαλίζει συνολική ισορροπία. Ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να ληφθούν μόνο από συγκεκριμένα τρόφιμα ή συγκεκριμένους συνδυασμούς τροφίμων, ενώ άλλες δεν μπορούν να αποθηκευτούν από τον οργανισμό και πρέπει να αναπληρώνονται καθημερινά. Η Nutrilite δημιούργησε μια σειρά βιταμινών για να αναπληρώσουμε τις θρεπτικές ουσίες που δεν μπορούμε να καταναλώσουμε κατά την διάρκεια της ημέρας και να γεμίσουμε το διατροφικό κενό. 
NUTRILITE BY AMWAY



Σκεφτείτε το σώμα σας ως ένα σπίτι – μακροθρεπτικά, μικροθρεπτικά, και φυτοθρεπτικά συστατικά είναι όλα τα βασικά δομικά στοιχεία. Τα προϊόντα της NUTRILITE παρέχουν τα αναγκαία θρεπτικά 
συστατικά που χρειαζόμαστε καθημερινά, ανεξαρτήτως ηλικίας ή τρόπου ζωής.

Επαναπροσδιορίζοντας την υγιεινή διατροφή
Στην πρόσφατη παρουσίαση των βιταμινών της Nutrilite, μας μιλήσαν για τον επαναπροσδιορισμό της υγιεινής διατροφής. Πλέον η πυραμιδική βάση έχει ξεπεραστεί. Τώρα είναι σημαντικό να προσεγγίζουμε την διατροφή ως ένα πιάτο το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά. είναι καλό το μισό μας πιάτο να αποτελείται από φρούτα και διάφορα λαχανικά. Το ήμισυ των δημητριακών μας θα πρέπει να αλλαχτεί με δημητριακά ολικής άλεσης. Θα πρέπει να επιλέγουμε γαλακτοκομικά σε χαμηλή περιεκτικότητα και χωρίς λιπαρά γαλακτοκομικά ή να καταναλώνουμε υποκατάστατα γαλακτοκομικών προϊόντων. Εγώ προσωπικά επειδή έχω παρουσιάζει δυσανεξία στην λακτόζη έχω επιλέξει το γάλα αμυγδάλου για το πρωινό μου. καλό είναι να καταναλώνουμε φασόλια, ψάρια, αυγά, άπαχο κρέας και άλλες πρωτεΐνες. Επίσης, ακόρεστα έλαια σε μικρές ποσότητες. Και φυσικά να πίνουμε άφθονο νερό. 
NUTRILITE BY AMWAY


Το συμπλήρωμα διατροφής Vitamin B plus που αναπτύχθηκε από τη NUTRILITE είναι μια ταμπλέτα διπλής δράσεως με άμεση και παρατεταμένη απελευθέρωση, η οποία έχει δημιουργηθεί από φυσική σπιρουλίνα και έχει  ενισχυθεί  με όλες τις οχτώ απαραίτητες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που παίζουν σημαντικό ρόλο βοηθώντας το σώμα να καταπολεμήσει την κούραση και να συμβάλλει στη φυσιολογική ενεργειακή απόδοση του μεταβολισμού.
Μόνο ένα δισκίο συμπληρώματος διατροφής  NUTRILITE™ Vitamin B Plus, απελευθερώνει και τις οχτώ απαραίτητες βιταμίνες Β- θειαμίνη (Β1), ριβοφλαβίνη (Β2), νιασίνη (Β3), παντοθενικό οξύ (Β5), πυριδοξίνη (Β6), βιοτίνη (Β7), φολικό οξύ (Β9), κοβαλαμίνη (Β12), που συχνά αναφέρονται ως «σύμπλεγμα Β» - υδατοδιαλυτά θρεπτικά συστατικά που δεν αποθηκεύονται  για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σώμα.
NUTRILITE BY AMWAY


Η NUTRILITE Vitamin B Plus έχει δημιουργηθεί με φυσική σπιρουλίνα, ένα είδος από μπλε και πράσινα φύκια που είναι γνωστό ότι περιέχουν φυτοθρεπτικά συστατικά. Η σπιρουλίνα καλλιεργείται και συγκομίζεται από την NutriCert ™ πιστοποιημένη στις υδατοκαλλιέργειες, η οποία  πληροί τις αυστηρές γεωργικές προδιαγραφές της Nutrilite, την ιχνηλασιμότητα και την αειφορία. Το συμπλήρωμα δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, χρώματα ή πρόσθετα συντηρητικά.

Για επιπλέον οφέλη στον οργανισμό, η NUTRILITE παρουσιάζει ένα βελτιωμένο, ιδιαίτερα αποτελεσματικό συμπλήρωμα βιταμίνης C, τη Vitamin C Plus (Σταδιακής Απελευθέρωσης), σχεδιασμένο να παρέχει μια αργή, σταθερή απελευθέρωση της βιταμίνης C στον οργανισμό. Αποτελεί μια βασική θρεπτική ουσία που θα πρέπει να αναπληρώνεται καθημερινά ως μέρος μιας σωστά ισορροπημένης διατροφής και βρίσκεται σε φρούτα όπως κεράσια acerola, μαύρη σταφίδα και στα περισσότερα εσπεριδοειδή. Συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την ομαλή λειτουργία του δέρματος και του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά επίσης στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. 

Τέλος, η NUTRILITE παρουσιάζει το συμπλήρωμα διατροφής με ιχθυέλαιο ωμέγα-3 με λιπαρά οξέα. Τα ψάρια που συλλέγονται από τα βαθιά, κρύα νερά του ωκεανού είναι πλούσια σε ένα είδος λιπαρών οξέων, γνωστά ως ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Τα δύο δραστικά συστατικά του συμπλέγματος ωμέγα-3 είναι το EPA (Εικοσιπεντανοϊκό οξύ) και το DHA (Δοκοσαεξανοϊκό οξύ). Εάν η διατροφή σας δεν περιλαμβάνει 1-2 μερίδες ψάρι την εβδομάδα σε τακτική βάση, τα συμπυκνώματα ιχθυέλαιου προσφέρουν ένα βολικό τρόπο για να προσθέσετε αυτά τα πολύτιμα απαραίτητα λιπαρά οξέα στη διατροφή σας. 




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...