MAKE-A-WISH EASTER SKIN & HAIR BAG Διαγωνισμός

Και το Πάσχα στηρίζουμε το Make-A-Wish (Κάνε-μια-ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με την Dermamed και την δημιουργία μιας συλλεκτικής Skin & hair Bag. Και ενόψει της διάθεσης του στα καταστήματα από την 1η Απριλίου, διοργανώνω αυτό το Giveaway. 2 τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν από ένα  Skin & hair Bag. SKIN & HAIR BAG – Ένα ξεχωριστό δώρο αγάπης για την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος)

MAKE-A-WISH EASTER SKIN & HAIR BAG Διαγωνισμός


Μία νέα ενέργεια αγάπης της εταιρείας DERMAMED με σκοπό την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος) πάντα με την υποστήριξη  μας (Βίκυ Στούκη|Vicky’s Style (www.vickysstyle.com) και της Κατερίνας Μαργαριτοπούλου|The KM Projects (www.thekmprojects.gr)  έρχεται με αφορμή το Πάσχα και πιο συγκεκριμένα η ενέργεια αυτή θα τρέξει όλο τον Απρίλιο.  Το δώρο αγάπης  που δημιουργήσαμε για να συνεισφέρουμε στην πραγματοποίηση ευχών των παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένα ξεχωριστό νεσεσέρ το SKIN & HAIR BAG 19€, με κάθε αγορά 2€ δωρίζονται στο Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο περιλαμβάνει το ειδικό γάντι ντεμακιγιάζ GLOV on-the-go και την ειδικά σχεδιασμένη TOPPIK detangle brush για λεπτά, αδύναμα ή/και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
MAKE-A-WISH EASTER SKIN & HAIR BAG Διαγωνισμός



Φέτος το Πάσχα η Dermamed δημιούργησε ένα ξεχωριστό Skin & hair Bag, όπου περιλαμβάνει ένα Glov on the go, το γνωστό και αγαπημένο σε όλες μας γάντι ντεμακιγιάζ και μια Toppik detangle brush. Το Glov on the go είναι η πιο σύγχρονη, εύκολη και υγιεινή μέθοδος ντεμακιγιάζ! Κερδίστε χρόνο και χρήματα στην αφαίρεση του μακιγιάζ και στον καθαρισμό του προσώπου με την έξυπνη φροντίδα και τη δύναμη της μικροτεχνολογίας, χωρίς να ταλαιπωρείτε το δέρμα σας με χημικά που περιέχονται στα κοινά προϊόντα ντεμακιγιάζ Τιμή 14,90€. Η Toppik detangle brush είναι ειδικά σχεδιασμένη για λεπτά, αδύναμα ή/και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Δεν σπάει & δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά, ξεμπερδεύει εύκολα τα μακριά μαλλιά χωρίς να τα φθείρει και χωρίς να δημιουργεί ψαλίδα. Σε compact size για να την έχετε πάντα μαζί σας. Τιμή 9.50€. H Skin & Hair bag θα διατίθεται όλο τον Απρίλιο από την Dermamed και θα κοστίζει 19 €, από τα οποία 2 ευρώ θα πηγαίνουν στο Make-A-Wish (Κάνε-μια-ευχή Ελλάδος) .

2 τυχερές (1 τυχερή θα κληρωθεί στο Facebook & 1 τυχερή θα κληρωθεί στο Instagram) έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ξεχωριστό νεσεσέρ ομορφιάς το SKIN & HAIR BAG που περιλαμβάνει το ειδικό γάντι ντεμακιγιάζ GLOV on-the-go και την ειδικά σχεδιασμένη TOPPIK detangle brush για λεπτά, αδύναμα ή/και ταλαιπωρημένα μαλλιά.  Επίσης, όλες οι συμμετέχουσες εάν και εφόσον επιθυμούν να αποκτήσουν το SKIN & HAIR BAG ώστε να υποστηρίξουν το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος) θα έχουν ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής.   
Όροι Διαγωνισμού:

Κάνε like στην Glov & Toppik και στα The KM Projects στο Facebook
Κάνε tag 3 φίλες σου στην φωτογραφία στο Facebook 
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής

Αν έχεις instagram Μπορείς να λάβεις μέρος κάνοντας follow στην Glov & Toppik και στα The KM Projects και κάνοντας tag 3 φίλες σου κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού.

Μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής


Ο διαγωνισμός θα τρέξει από το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 μέχρι και το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 12 το βράδυ. 


1 σχόλιο:

  1. Υπέροχο το γάντι και επίσης η βούρτσα πολύ θα ήθελα να το κερδίσω.!! Σας ευχαριστούμε πολύ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...