Ren EVERCALM Ultra Comforting Rescue Mask review

Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου η νέα μάσκα της Ren Skincare Greece, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητα δέρματα. Η Evercalm Ultra Comforting rescue mask της Ren Skincare καταπολεμά την υπερευαισθησία του δέρματος, καταπραΰνει άμεσα και ενυδατώνει σε βάθος περιορίζοντας τον ερεθισμό και τις κοκκινίλες (αχ αυτές οι κοκκινίλες) όπως επίσης και την ξηρότητα και τον κνησμό.
Ren EVERCALM Ultra Comforting Rescue Mask



Ιδανική για τις ευαίσθητες επιδερμίδες (και εγώ παρόλο που έχω λιπαρή επιδερμίδα παρουσιάζω ευαισθησία για αυτό και κοκκινίζω εύκολα), η νέα καταπραϋντική μάσκα της Ren Skincare ήρθε για να μας σώσει. Με το που την πήρα στα χέρια μου την δοκίμασα. Κι όμως κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την όψη της επιδερμίδας μου, όσον αφορά τις κοκκινίλες τουλάχιστον, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Η Evercalm Ultra Comforting rescue mask της Ren Skincare περιορίζει αισθητά της κοκκινίλες και τους ερεθισμούς και αφήνει μια αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα και τρεις φορές την εβδομάδα αφού όχι μόνο δεν βαραίνει την επιδερμίδα αλλά την ανακουφίζει και την προστατεύει, δρώντας ως άμεση θεραπεία αποκατάστασης των συμπτωμάτων του ευαίσθητου δέρματος.

Όποτε αισθάνομαι το δέρμα μου ότι χρειάζεται άμεση θεραπεία απλώνω μια ικανοποιητική ποσότητα σε καθαρή επιδερμίδα, την αφήνω να δράσει για 10' και απομακρύνω απαλά με ένα απαλό πανάκι (συνήθως το glov μου) βρεγμένο με κρύο νερό. Εσείς αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και βαμβάκι.

Η Evercalm Ultra Comforting rescue mask της Ren Skincare περιέχει εκχύλισμα από λευκό μανιτάρι ένα φυσικό παυσίπονο για το δέρμα που μπλοκάρει την αποστολή μηνυμάτων πόνου και κνησμού στον εγκέφαλο. Επίσης, περιέχει βήτα γλυκάνη, η οποία προέρχεται από την βιολογική μαγιά και έχει αντιβακτηριακή και αντισταμινική δράση, συμβάλλοντας έτσι στην επαναφορά της ισορροπίας του ανοσοποιητικού συστήματος του δέρματος και συνδράμοντας σημαντικά στην αναγέννηση της υδρολιπιδικής μεμβράνης της επιδερμίδας. Περιέχει ακόμα και λουλούδι άρνικα, το οποίο χρησιμοποιείται από τους χειρουργούς για τον περιορισμό των μετεγχειρητικών τραυμάτων μειώνοντας τους ερεθισμούς, τις φλεγμονές, το αίσθημα τσιμπίματος και καύσου και φυσικά τις κοκκινίλες.




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...