Για καφέ με το Edit your life

Οι αγαπημένες αναρτήσεις του μήνα που φεύγει απο το Edit your life και τις συντάκτριες του.
Για καφέ με το Edit your life
Ο Απρίλιος ήταν γεμάτος με Πασχαλινές αναρτήσεις (και λογικό άλλωστε). Ωστόσο εγώ σου ξεχώρισα μερικά άρθρα που θεωρώ ότι δεν περιορίζονται από τα στενά περιθώρια της συγκεκριμένης γιορτής και μπορούν να σου φανούν χρήσιμα πάντα. 

Από την Έλενα από το Busy Mama's Corner επέλεξα το άρθρο της με ένα γευστικό κέρασμα με πορτοκάλι και φράουλες. Ένα ιδιαίτερο και δροσιστικό κέρασμα για την Άνοιξη που αξίζει να δοκιμάσεις. 

Από την Βίλλυ από  Make up your dayz ξεχώρισα δύο άρθρα. Το πρώτο ήταν οι 7 συνήθειες που έχουν οι αισιόδοξοι άνθρωποι. Ένα άρθρο γεμάτο θετική ενέργεια που πρέπει να διαβάσουμε όλοι. Το δεύτερο αφορούσε τα 4 λάθη που κάνουμε οι περισσότεροι στο γεύμα μας. Ένα άρθρο με τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε εις στο γεύμα μας και δεν το καταλαβαίνουμε.

Από την Ελευθερία από Diary Of A Beauty Addict έμαθα πως να φτιάχνω μους σοκολάτας διαίτης σε 3 λεπτά και είμαι ενθουσιασμένη κυριολεκτικά. 

Η Δέσποινα από το ιστολόγιο Despina's studio, μοιράστηκε μαζί μας συμβουλές blogging με το άρθρο της για το Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο όνομα για το blog σου.

Και το δικό μου άρθρο που εσείς ξεχωρίσατε ήταν το 10 τρόποι για να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Αυτά τα άρθρα ξεχώρισα αυτόν τον μήνα από το Edityourlife. Εσύ ποια διάβασες; Έχεις κάποιο συγκεκριμένο που ξεχώρισες;

Διάβασε επίσης: 5 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσεις ένα beauty blog 





Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...