COLORISTA - Η L’OREAL PARIS ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ


Σε ένα χώρο συνυφασμένο με τους νέους, το urban στυλ και το vibe της πόλης, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, βρέθηκαν την Τετάρτη 26 Απριλίου Millenials,  Celebrities, Fashion Icons, και Influencers για να γνωρίσουν από κοντά το νέο brand Colorista από τη L’Oréal Paris.




Η απόλυτη ελευθερία στις βαφές μαλλιών, για όποιον θέλει να πειραματιστεί με το χρώμα, χωρίς καμία δέσμευση. Colorista ένα brand αυθόρμητο, cool, κόντρα στους κανόνες που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε maquillage των μαλλιών.

GIVE UP THE RULES GIVE IN TO COLOR #COLORISTA

Η L’Oréal Paris απενοχοποιεί το χρώμα στα μαλλιά λανσάροντας για πρώτη φορά ροζ, γαλάζιες, τυρκουάζ ακόμα και μπλε αποχρώσεις αναδεικνύοντας τον μοναδικό τρόπο έκφρασης του καθενός μας.
GIVE UP THE RULES GIVE IN TO COLOR #COLORISTA


To Colorista δημιουργησε μία βραδιά γεμάτη χρώμα και live εκκεντρικές δημιουργίες. Με τον Official Hair Colorist Νικόλα Βιλλιώτη να εμπνέει το κοινό μέσα από ξεχωριστές μεταμορφώσεις, o Dj Pitsi να δίνει το ρυθμό στο πάρτυ, ενώ κατακλύστηκαν τα  social media με φωτογραφίες και live αναμεταδόσεις. Οι προσκεκλημένοι δοκίμασαν τα προϊόντα Colorista με hair stylists να δημιουργούν μοναδικά look για τον καθένα.
colorista

Οι πιο τολμηροί και funky Έλληνες Coloristas Influencers εντυπωσίασαν το κοινό με looks που μπορεί μέχρι χθες να έμοιζαν εκκεντρικά αλλά με το Colorista δείχνουν απλά μοντέρνα. Η Josephine μία από τις πιο hot Millenials ήταν εκεί με το νέο τις pink look διασκεδάζοντας μαζί με όλους τους προσκεκλημένους σε ένα colorful party.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...