Η επιδερμίδα μου ξεδιψά με Caudalie

Πρόσφατα έβαλα στην περιποίηση της επιδερμίδας μου τον ορό Vinosource SOS Thirst - Quenching serum και την ενυδατική κρέμα ματιών Premier Cru της Caudalie και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου.

Θα σου μιλήσω πρώτα για τον ορό προσώπου Vinosource SOS Thirst - Quenching serum.  
Πρόκειται για ένα Ενυδατικό ορό αποκατάστασης της υγρασίας στο πρόσωπο ιδιαίτερα κατάλληλο για τις αφυδατωμένες επιδερμίδες. Και εδώ θέλω να σταθώ λιγάκι. Καθώς εγώ έχω λιπαρή επιδερμίδα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι μια λιπαρή επιδερμίδα μπορεί να είναι και αφυδατωμένη. Λόγω μακροχρόνιων προβλημάτων υγείας και της αδυναμίας μου να πίνω πάνω από τρία λίτρα νερό την ημέρα (τόσα αναλογούν τουλάχιστον σε μένα λόγο βάρους), ήταν αναμενόμενο η επιδερμίδα μου να αφυδατωθεί. Ο ορός αυτός υψηλής ισχύος "αιχμαλωτίζει" και διαρκώς διαχέει νερό βαθιά στο δέρμα, προκειμένου να επαναφέρει την ισορροπία της υγρασίας στο πρόσωπο, κάνοντάς το μαλακό και εύπλαστο. Τον ξεχωρίζω καθώς χαρίζει ενυδάτωση σε βάθος χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Τον εφαρμόζω σε πρόσωπο και λαιμό κυρίως βράδυ αλλά πολλές φορές και το πρωί ειδικά αν δεν πρόκειται να βγω εκτός σπιτιού και κατ' επέκταση να μακιγιαριστώ. Μετά από περίπου δύο μήνες χρήσης τολμώ να πω ότι η διαφορά είναι εμφανής, σε επίπεδο ενυδάτωσης. Τον συνδυάζω με την ενυδατική κρέμα της Kiehl's που χρησιμοποιώ για το βράδυ και η επιδερμίδα μου το πρωί είναι λαμπερή και ενυδατωμένη και σε καμία περίπτωση δεν την αισθάνομαι βαριά.

Άλλο ένα προϊόν που δοκίμασα είναι η ενυδατική ματιών Premier CruΑυτ;h η εκπληκτική  κρέμα ματιών προσφέρει μια  ολοκληρωμένη  αντιγηραντική δράση καθώς και άμεση λάμψη. Αφύνει το δέρμα τέλεια ενυδατωμένο το δέρμα, οι σακούλες και το πρήξιμο μειώνονται αισθητά και το δέρμα γίνεται λείο και σφικτό, ενώ το βλέμμα  λάμπει αναζωογονημένο. Επίσης, είναι ιδανική  και για το περίγραμμα  των χειλιών. Την χρησιμοποιώ κάθε βράδυ σε συνδυασμό με τον ορό ενώ για το πρωί έχω επιλέξει μια άλλη για την οποία θα σου μιλήσω σε λίγες μέρες. 

Και τις δύο τις βρήκα στο Φαρμακείο της Χριστίνας Γκιούρδα στον Χολαργό. Ένα φαρμακείο γνωστό για το φιλόξενο περιβάλλον του και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρει εδώ και χρόνια. 

Η Caudalie είναι για τις γυναίκες που δεν θέλουν να επιλέξουν ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα  και τη φυσικότητα, το glamour και την οικολογία αλλά τα θέλουν όλα. Τα προϊόντα της εταιρίας  Caudalie βασίζονται σε φυσικά συστατικά, φιλικά προς το περιβάλλον με ιδιαίτερη έμφαση στα αποστάγματα από τους καρπούς σταφυλιών από τους πιο φημισμένους αμπελώνες της Γαλλίας, ενώ δεν περιέχουν χημικά συστατικά όπως parabens και mineral oils, παραμένουν όμως άκρως αποτελεσματικά καθώς η εταιρία αναπτύσσει καθημερινά νέες τεχνολογίες.


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...