Για καφέ με το Edit Your Life Μαΐου

Ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο μας καφέ με το Edit Your Life Magazine, αυτή τη φορά για τον Μάιο. Πάμε να δούμε μαζί τις αναρτήσεις που ξεχώρισα αυτό το μήνα.
Για καφέ με το Edit Your Life Μαΐου
Δημιουργικός μήνας ο Μάιος, ξεχώρισε στα άρθρα του Edit your life που επέλεξα αυτήν την φορά. Θα ξεκινήσω από το εμπνευσμένο άρθρο της Ελευθερίας από Diary Of A Beauty Addict με τα 5+1 πράγματα που κερδίζεις όταν χάνεις περιττά κιλά. Η Ελευθερία πριν από λίγο καιρό μας μίλησε στο blog της για την απόφαση της να ακολουθήσει την διατροφή Dukan και το πόσο αυτή η απόφαση άλλαξε την ζωή της. Σε αυτό το άρθρο μας μιλάει για όλα εκείνα που θα κερδίσουμε όταν χάσουμε τα περιττά κιλά

Και μιας και ξεκίνησα με διατροφή τι καλύτερο να συνεχίσω από την συνταγή της Έλενας από το Busy mama's corner για Cookies βρώμης με cranberries και σταφίδες. Πρόκειται για μια συνταγή που σου δίνει αρκετές εναλλακτικές και σε αφήνει ελεύθερη να δημιουργήσεις τα cookies βρώμης με σύμφωνα με τα δικά σου γούστα. 

Και για να επανέλθω στο θέμα της δίαιτας θα ήθελα να ρίξετε μια ματιά στα άρθρα της Βίλλυς  από Make up your dayz που ξεχώρισα και ναι δεν είναι μόνο ένα. Ξεκινώ με τα ναι και όχι της δίαιτας, τι πρέπει να προσέξετε όταν ακολουθείτε μια συγκεκριμένη διατροφή. Επίσης, η Βίλλυ μοιράστηκε μαζί μας μερικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην απώλεια πόντων, αλλά το βασικότερο θα καταπολεμήσουν την κατακράτηση και το φούσκωμα που μπορεί να νιώθουμε. Τέλος, μας μίλησε για 5 πράγματα για τους φυσικούς χυμούς που δε γνωρίζουμε και ήταν ένα πραγματικά διαφωτιστικό άρθρο για να διαβάσει κανείς. 

Το πρακτικό μυαλό της παρέας η Δέσποινα από το ιστολόγιο Despina's studio μας μίλησε για τα 6 καλύτερα site για να βρεις κουπόνια για τις αγορές σου ώστε να εξοικονομήσεις χρήματα. Όσο για την guest blogger του μήνα, ξεχώρισα την Βίκυ από το Vicky's Style Και τις πολύτιμες συμβουλές της για μια επιτυχημένη συνέντευξη πρόσληψης.

Όσο για τα δικά μου αγαπημένα άρθρα του Μαΐου στο περιοδικό νομίζω ότι ήταν αφενός αυτό που αφορούσε τα 10 ζευγάρια που πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας, αφετέρου οι 5 συμβουλές για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου φυσικά.

Όμως τα νέα του Edit your life δεν σταματούν εδώ. Το EditYourLife Magazine δημιουργεί το δικό του hashtag που σκοπό έχει να συλλέξει τις στιλάτες φωτογραφίες που εσύ ανεβάζεις στα κοινωνικά δίκτυα, απλά χρησιμοποιώντας το #myeditlook ! Χρησιμοποίησε το hashtag #myeditlook σε instagram, αλλά και σε facebook και twitter για να μας δείξεις το ντύσιμο σου ή λεπτομέρειες αυτού, το μακιγιάζ σου, τα μαλλιά σου, τα νύχια σου ή ό,τι άλλο θεωρείς ότι αξίζει την προσοχή μας και κάθε μήνα θα παρουσιάζουμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες μέσα από το EditYourLife Magazine.

Αυτές είναι οι αναρτήσεις που ξεχώρισα αυτόν τον μήνα. Ποιες ξεχώρισες εσύ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...