Ultra Professional Blush Palette - Η αγαπημένη μου παλέτα με ρουζ από την Makeup Revolution

Την ανακάλυψα πριν περίπου ενάμιση μήνα στα Hondos Center στην Ερμού και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Ήθελα από καιρό να αγοράσω μια παλέτα της Makeup Revolution και τώρα της είχα όλες μπροστά μου. Τα μάτια μου θόλωσαν, δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλέξω, μέχρι που είδα εκείνη... και ήξερα ... ότι βρήκα την αγαπημένη μου παλέτα για φέτος την άνοιξη. 

Η αγαπημένη μου παλέτα με ρουζ από την Makeup Revoution ultra Professional Blush Palette


Είναι η ultra Professional Blush Palette στην εκδοχή Hot Spice και περιλαμβάνει 8 αποχρώσεις ρουζ σε ζεστούς κοραλί τόνους με ματ, σατινέ και baked υφή. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος όμως η αγάπη μου μεγάλωσε όταν άρχισα να παίζω μαζί της και να την χρησιμοποιώ στο μακιγιάζ μου. Η απόδοση είναι κυριολεκτικά εκπληκτική, και απαιτεί ελαφρύ χέρι ενώ η διάρκεια απίστευτη. Σίγουρα παίζει ρόλο μια καλή βάση, αλλά τα ρουζ της παλέτας αυτής είχαν πολύ καλή διάρκεια ακόμα και τώρα που ο καιρός ζεσταίνει και είναι δύσκολο να μείνει σταθερό το μακιγιάζ αν ιδρώσεις.


Η αγαπημένη μου παλέτα με ρουζ από την Makeup Revoution

Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο την αγόρασα γιατί πήρα κι άλλα πράγματα εκείνη την μέρα, αλλά αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στα 13-14 €. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους μπορούμε να τις βρούμε και στην Ελλάδα και σίγουρα θα αναζητήσω κι άλλες παλέτες από την εταιρεία στο μέλλον. Τώρα που τις βρήκα στο Hondos Center Ποιος με πιάνει. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...