Maybelline Masterblush and Vivid hot lacquers

Η Maybelline έβγαλε τα πιο απίστευτα lip lacquers της αγοράς, τα Vivid hot lacquers, με έντονη απόδοση και μεγάλη διάρκεια και καθόλου μα καθόλου ματ. Μαζί η παλέτα Masterblush με ρουζ και highlighter  είναι όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα τεχνική contouring το draping.
Maybelline Masterblush and Vivid hot lacquers


Θα ξεκινήσω με τα Vivid hot lacquers. Τα απόλυτα lip creams της αγοράς με glossy τελείωμα και απίστευτη, το επαναλαμβάνω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, διάρκεια. Τα χρώματα στην πλειοψηφία τους έντονα και σκούρα. Από πάνω προς τα κάτω στο χέρι μου φαίνονται οι δειγματισμοί των :
Maybelline Vivid hot lacquers

Maybelline Vivid hot lacquers swatches

  • 64 Unreal . Η nude απόχρωση του με κέρδισε σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα. Ένα τόσο ανοιχτό χρώμα κι όμως να φαίνεται τόσο "γεμάτο" με τόσο καλή απόδοση και να δίνει ένα glossy τελείωμα στα χείλη κι ωστόσο να διαρκεί τόσο, μα τόσο πολύ.
  • 76 Obsessed. Βυσσινί απόχρωση, που κολακεύει τις περισσότερες και υφή που απλώνεται ομοιόμορφα. 
  • 78 Royal. Βαθιά μωβ απόχρωση για πιο ροκ εμφανίσεις.
  • 82 Slay it. Η πιο βαθύχρωμη απόχρωση από όλες όσες έχω στα χέρια μου. Σκούρα μπορντό-μελιτζανί. Αν και glossy τελείωμα είναι ιδανική για να τραβήξει τα βλέμματα.
Όπως είπα έχω ήδη λατρέψει την Unreal απόχρωση και την έχω ήδη φορέσει σε πολλά βίντεο που γύρισα αλλά πειραματίζομαι και με τις υπόλοιπες. 
Maybelline Masterblush

Η νέα Maybelline Masterblush παλέτα με ρουζ και highlighter είναι το απόλυτο gadget Ομορφιάς για να δημιουργήσεις το νέο χρωματιστό contouring, το draping. Στο draping κάθε σχήμα προσώπου έχει την δική του τεχνική. Ανάλογα λοιπόν με το αν είναι οβάλ, στρογγυλό, τετράγωνο, τρίγωνο ή σε σχήμα καρδιάς, το ρουζ δουλεύεται με διαφορετικό τρόπο. Το σίγουρο είναι ότι παίζουμε συνδυάζοντας σκούρα και ανοιχτή απόχρωση μαζί, ενώ ψηλά στα ζυγωματικά βάζουμε το highlighter. Με καλό blending δημιουργούμε το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς να φαίνεται ξεκάθαρα που ξεκινά και που καταλήγει το κάθε χρώμα.
Maybelline Masterblush

Maybelline Masterblush

Ένα είναι σίγουρο. Με την νέα παλέτα Maybelline Masterblush το draping θα είναι παιχνιδάκι, αφού δεν χρειάζεται να έχεις πολλές συσκευασίες αλλά κρατάς στα χέρια σου 4 διαφορετικά προϊόντα σε ένα. Μην κάθεσαι λοιπόν. Αφέσου στην μαγεία του draping.
Maybelline Masterblush Vivid hot lacquers



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...