Essentials by Artistry

Πριν λίγο καιρό ήρθαν στα χέρια μου και δεν άργησα να τα δοκιμάσω, καθώς ο καθαρισμός της επιδερμίδας μου αποτελεί σημαντικό βήμα για την περιποίηση της και δεν τολμώ να τον παραβλέψω ποτέ. Άλλωστε χρειάζομαι μόλις 3 λεπτά για να περιποιηθώ την επιδερμίδα μου και δεν κάνω τσιγκουνιές στον χρόνο με την σειρά Essentials της Artistry™.
Essentials by Artistry


Η δύσκολη καθημερινότητα επιβάλλει απλές συνήθειες περιποίησης της επιδερμίδας. Ειδικά σχεδιασμένη για την περιποίηση της νεανικής λιπαρής επιδερμίδας, η σειρά Essentials της Artistry™ που πωλείται αποκλειστικά από την Amway αποτελεί ιδανική και γρήγορη λύση για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι μη φαγεσωρογόνα, που σημαίνει ότι δεν φράσσουν τους πόρους. Η επιδερμίδα διατηρείται καθαρή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα ελέγχου της λιπαρότητας αλλά και τα συστατικά υψηλής ποιότητας που περιέχουν τα προϊόντα.

Essentials by Artistry

Essentials Gel Cleanser – Απαλό gel χωρίς λιπαρότητα με βάση το νερό που καθαρίζει βαθιά και αποτελεσματικά την επιδερμίδα και απομακρύνει το μακιγιάζ, τις ακαθαρσίες, τα υπολείμματα από 
φραγμένους πόρους αλλά και την υπερβολική λιπαρότητα, προσφέροντας μια αναζωογονημένη, καθαρότερη επιδερμίδα. Με αντιοξειδωτικά και καταπραϋντικά συστατικά, όπως αλόη βέρα και αγγούρι, το προϊόν αυτό είναι 2 σε 1: Καθαρίζει και τονώνει, ελέγχοντας την υπερβολική ποσότητα λιπαρότητας και χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια αίσθηση φρεσκάδας. 

Make-Up Removing Wipes - Τα πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού μιας χρήσης για τη νύχτα αφαιρούν το μακιγιάζ γρήγορα και εύκολα, απομακρύνοντας ίχνη από προϊόντα όπως η μάσκαρα ή το κραγιόν μακράς διαρκείας. Περιέχοντας βιταμίνη Ε, αφήνουν την επιδερμίδα με μια ανάλαφρη αίσθηση, χωρίς λιπαρότητα. Προσωπικά τα έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα. Και οφείλω να ομολογήσω ότι σε συνδυασμό με το gel καθαρισμού κάνουν εξαιρετική δουλειά. Σίγουρα μενουν κάποια υπολείμματα από μάσκαρα που τα αφαιρώ με λίγο micelair αλλά αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί προτιμώ να μην επικεντρώνομαι στην περιοχή των ματιών με μαντηλάκια γενικά. Γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω αφαιρέσει και πολύ επίμονα κραγιόν που είχα κάνει swatches στο χέρι. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...