Νέο καλυπτικό σπρέι μακιγιάζ για τα πόδια από την ArtDeco

Πριν λίγες μέρες η Art Deco λάνσαρε στην αγορά το νέο καλυπτικό σπρέι μακιγιάζ για τα πόδια. Ένα σπρέι για να δώσουμε στα πόδια μας τη δυνατότητα να αποκτήσουν άμεσα ένα μπρονζέ τελείωμα και να φορέσουμε έτσι πιο γρήγορα το αγαπημένο μας καλοκαιρινό φόρεμα. 

Νέο καλυπτικό σπρέι μακιγιάζ για τα πόδια από την ArtDeco

To θέμα με τα πόδια μου (και πιστεύω των περισσοτέρων) είναι ότι δεν μαυρίζουν γρήγορα. Με τους ρυθμούς μας και την δουλειά και τον περιορισμένο μας χρόνο; τολμώ να πω ότι δεν προλαβαίνουν να μαυρίσουν καθόλου. Και είμαι κι εγώ στην κατηγορία που κάθε φορά που πάει να βάλει ένα καλοκαιρινό φόρεμα , αντικρίζω τα κάτασπρα πόδια μου και σοκάρομαι... και βάζω παντελόνι. 



Με το  καλυπτικό σπρέι μακιγιάζ για τα πόδια από την ArtDeco έχω τη δυνατότητα να φορέσω αυτό το καλοκαιρινό φόρεμα χωρίς δισταγμούς, δίνοντας στην επιδερμίδα μου αυτό το μπρονζέ χρώμα που κολακεύει. Πρόκειται για foundation φιλενάδες μου και όχι απλά για ένα self tanner. Δεν μπορείτε δηλαδή να το φορέσετε στην παραλία, καθώς η κάλυψη του είναι προσωρινή, όμως μπορείτε να βγείτε βόλτα άφοβα το καλοκαίρι χωρίς να σκέφτεστε ότι τα χέρια σας έχουν άλλο χρώμα από τα πόδια σας. 

Εγώ δοκίμασα την απόχρωση 1 soft caramel και μπορείς να δεις ότι δίνει μια διακριτική μπρονζέ απόχρωση στην επιδερμίδα μου (δεξί πόδι) σε σχέση με το λευκό μου δέρμα αυτήν την περίοδο.
artdeco soft caramel

To Spray on Leg Foundation είναι ένα αδιάβροχο spray μαυρίσματος σε μορφή foundation. Κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φυσικά μαυρισμένη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο υπόλοιπο σώμα.  Για να το απλώσεις θα χρειαστεί να ψεκάσεις από απόσταση περίπου 15 εκατοστά και καλό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα πινέλο για να το απλώσεις καλύτερα και ομοιόμορφα στο σώμα σου. Αφαιρείται απλά με χλιαρό νερό, σαπούνι και το σφουγγάρι μας. Κυκλοφορεί σε διαφορετικές αποχρώσεις και για αυτό είναι καλύτερο να επισκεφτέις το πλησιέστερο κατάστημα καλλυντικών και με τη βοήθεια της εξειδικευμένης make up artist της ARTDECO να βρεις την ιδανική απόχρωση για την επιδερμίδα σου!Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης για το Spray On Leg Foundation είναι στα 21,50 Ευρώ. 



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...