CND RHYTHM & HEAT GIVEAWAY

Ακόμα ένας υπέροχος καλοκαιρινός διαγωνισμός. 4 τυχερές νικήτριες (μία για κάθε social που διαθέτω) θα κερδίσουν από ένα Rythm n Heat Gift Box με βερνίκια Pinkies, όπως αυτά της φωτογραφίας. 

CND RHYTHM & HEAT GIVEAWAY



Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι :
1. Να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook και να κάνετε tag τις φίλες σας
2. Να ακολουθείτε την Creative Group Academy στο facebook  και στο Instagram για όσες θέλουν να συμμετέχουν στην εκεί κλήρωση
3. Να εγγραφείτε στο κανάλι της εταιρείας στο Youtube εδώ
4. Να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής .

CND RHYTHM & HEAT GIVEAWAY

Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές αν ακολουθήσετε και τα επόμενα βήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής. Σχόλια με στοιχεία διαγωνιζόμενων που όμως δεν έχουν συμπληρώσει την φόρμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουλίου 2017 στις 12 το βράδυ . Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για Ελλάδα. Αν κάποια νικήτρια δεν απαντήσει εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα βγει νέα νικήτρια. Για το κάθε μέσο απαιτούνται διαφορετικά (αλλά παρόμοια ) βήματα. Αν τα ακολουθήσεις όλα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις.



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...