Collistar Natura - Η προσωποποιημένη φροντίδα της επιδερμίδας μου

Η Πρώτη προσωποποιημένη φροντίδα της επιδερμίδας μου ήρθε από την Collistar natura. Πρόκειται για μια σειρά ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου που σου δίνει την δυνατότητα να μετατρέψεις την αγαπημένη σου κρέμα στην μάσκα, το scrub ή την θεραπεία που έχει ανάγκη η δική σου επιδερμίδα. 



Για πρώτη φορά μια σειρά περιποίησης σου δίνει την δυνατότητα να μετατρέψεις την συνηθισμένη σου περιποίηση σε ολοκληρωμένη θεραπεία, χρησιμοποιώντας απλά υλικά όπως το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, το μέλι, η ζάχαρη και το λεμόνι. 

Μέσα από μια απλή προετοιμασία μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου προσωποποιημένα καλλυντικά εύκολα και γρήγορα. Απλά χρησιμοποιείς το γυάλινο μπολ και αναμιγνύοντας την κρέμα βάσης με κάποιο από τα προαναφερθέντα υλικά μπορείς να έχεις το δικό σου scrub, μάσκα ή θεραπεία. 

Αναμιγνύοντας ελαιόλαδο με την κρέμα βάσης, έχεις μια θεραπεία ενυδάτωσης και θρέψης για ξηρές επιδερμίδες. Αναμιγνύοντας την με γιαούρτι δημιουργείς μια θεραπεία λάμψης. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέλι για να φτιάξεις μια μάσκα αναζωογόνησης ή ζάχαρη για να φτιάξεις scrub. 

Η κρέμα βάσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί φυσικά και μόνη της όπως και το λαδάκι περιποίησης, καθώς περιέχουν ενυδατικά συστατικά (όπως στέβια και κινόα) που προστατεύουν την επιδερμίδα και την θρέφουν σε βάθος. Το λάδι περιποίησης περιέχει στέβια και αβοκάντο όπως επίσης και αργανέλαιο και αμυγδαλέλαιο και είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας.



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

1 σχόλιο:

  1. Ενδιαφέρον και πρακτικό προϊόν... με σπιτικά προιόντα δημιουργείς ο,τι χρειάζεσαι! Θα το προμηθευτώ σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...