Lancome VISIONNAIRE CRESCENDO DUAL-PHASE NIGHT PEEL

Η αλήθεια είναι ότι η περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι το άλφα και το ωμέγα. Έχω φτάσει πλέον στην ηλικία που δεν πρέπει να την αφήνω ούτε στιγμή. Πιστεύω ότι οι περισσότερες φίλες μου συμφωνούν μαζί μου. Πρέπει να προφυλάξω την επιδερμίδα μου για το μέλλον. Και για αυτό χρειάζομαι την καθημερινή μου δόση πολυδιορθωτικής δράσης και προστασίας σε μια μόνο κρέμα, στην VISIONNAIRE CRESCENDO™ DUAL-PHASE NIGHT PEEL.

Lancome VISIONNAIRE CRESCENDO DUAL-PHASE NIGHT PEEL

Η Visionnaire Crescendo Dual-Phase Night Peel αποτελεί μια προηγμένη κρέμα πολλαπλής διόρθωσης που παρέχει non-stop διόρθωση των ανεπιθύμητων ρυτίδων, της θαμπής όψης και της σφριγηλότητας, ενώ ενισχύει την διατήρηση της όψης της επιδερμίδας για περισσότερο.

Αποτελεί το πρώτο βήμα περιποίησης της επιδερμίδας μου για 1 μηνα. Την εφαρμόζω τη νύχτα σε καθαρή επιδερμίδα. Απλώνω 3-4 σταγόνες ομοιόμορφα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ (ναι δεν πρέπει να παραλείπουμε το λαιμό και το ντεκολτέ) , αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και των χειλιών. Απορροφάται πολύ γρήγορα και από πάνω συνεχίζω με την αγαπημένη μου ενυδατική κρέμα νύχτας από την Kiehl's.

Έχω ήδη περάσει στο δεύτερο βήμα, καθώς η Visionnaire Crescendo Dual-Phase Night Peel  χωρίζεται  σε δύο διαφορετικές θεραπείες 14 ημερών η κάθε μια. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην εκτίθεστε στον ήλιο (αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε θα σας πρότεινα να την χρησιμοποιήσετε από το φθινόπωρο) και να φοράτε υψηλό δείκτη προστασίας το πρωί, καθώς το πήλινγκ της τείνει να κάνει πιο φωτοευαίσθητη την επιδερμίδα μας. Εγώ ευτυχώς δεν πολυβγαίνω έξω αυτό το διάστημα και έτσι σε συνδυασμό με πολύ υψηλό SPF στην πρωινή μου περιποίηση δεν είχα πρόβλημα. 

Ουσιαστικά πρόκειται για ενός είδους πήλινγκ που αποκαλύπτει την λαμπερή επιδερμίδα μας μετά από μερικές μόλις χρήσεις. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση και ιδιαίτερα απαλό, ιδανικό και για πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι μια πολυχρηστική κρέμα, καθώς βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, μειώνει τους πόρους και βοηθάει στις λεπτές γραμμές αλλά και στις κηλίδες. Ειδικά στις κηλίδες είδα διαφορά. Αλλά όπως είπα θέλει προσοχή να φοράτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας το πρωί και να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο. Η ίδια η Lancome συστήνει τουλάχιστον spf 15 και ιδανικά SPF 50+.

Η πρώτη φάση των 14 ημερών περιλαμβάνει 5% βιο-οξέα, όπως είναι τα οξέα φρούτων και το εκχύλισμα κινόα που βοηθούν στην μείωση της εμφάνισης των πόρων και δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα. Στην δεύτερη φάση των υπόλοιπων 14 ημερών (ή μάλλον νυκτών για την ακρίβεια) 10% derma-acids, όπως το σαλικυλικό και το γλυκολικό οξύ, τα οποία βοηθούν στην μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών αλλά και των κηλίδων.

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα και με την εμφάνιση της επιδερμίδας μου, καθώς τη νιώθω πιο λεία και λαμπερή. Ίσως στην αρχή, τις πρώτες νύκτες της δεύτερης φάσης που χρησιμοποίησα την Visionnaire Crescendo Dual-Phase Night Peel  αισθάνθηκα ένα μικρό τσιμπηματάκι, κυρίως σε σημεία του προσώπου που η επιδερμίδα μου ήταν πιο αφυδατωμένη όμως γρήγορα αυτό το αίσθημα υποχώρησε. 

Σίγουρα πρόκειται για μια θεραπεία για την επιδερμίδα μου, που πιθανότατα να αναζητήσω πάλι το χειμώνα καθώς συνηθίζω να χρησιμοποιώ αντίστοιχες θεραπείες περισσότερο τους χειμερινούς μήνες. Και σίγουρα είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσετε κι εσείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...