3 νέοι λόγοι να αγαπήσεις την Caudalie

Η αγαπημένη μας Caudalie αποφάσισε να μας αποπλανήσει για αυτό και μόλις κυκλοφόρησε ένα ακαταμάχητο balm που ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη χάρη στη φυσική φόρμουλα, που είναι πλούσια σε πολυφαινόλες. Το French Kiss κυκλοφορεί σε 3 nude εθιστικές αποχρώσεις – Innocence για 60’s εφέ, Seduction για τις λάτρεις της βανίλιας και Addiction για τις ..πιο τολμηρές χαρίζει στα χείλη μια απίστευτα διακριτική λάμψη και ενυδάτωση!

caudalie french kiss



Για πρώτη φορά από τη δημιουργία της, η Caudalie συμπυκνώνει όλη την τεχνογνωσία της σε ένα μικρό, στρογγυλό κουτάκι για τα χείλη. Ένα ακαταμάχητο balm, με διακριτικό χρώμα κρύβει μέσα του όλες τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των πολυφαινολών που περιέχουν τα κουκούτσια των σταφυλιών. Μια καινοτομία που ξυπνά την όρεξη για φιλιά. French Kiss: Έτσι βαπτίστηκε η νέα φροντίδα για φλογερά φιλιά και όμορφα λαχταριστά χείλη! Αφήνοντας ένα εφέ υγρών χειλιών, είναι διαθέσιμο σε τρεις απαλές αποχρώσεις. Τρία balms νόστιμα σαν creme brulee, που παραμένουν σταθερά σαν την τραγανή της επιφάνεια, ωστόσο διαθέτουν μια πλούσια, βελούδινη υφή.

caudalie french kiss


caudalie french kiss

Σε τρεις αποχρώσεις, το French Kiss καλύπτει κάθε επιθυμία για ενυδάτωση και παράλληλα ομορφιά. Ελαφρώς αρωματισμένο με ξύσμα πορτοκαλιού και εμποτισμένο με βανίλια, το lip balm
French Kiss Innocence, αφήνει τα χείλη φυσικά, χαρίζοντάς τους ένα τελείωμα ανάλαφρο και λαμπερό. Με 60's εφέ, δίνει baby doll αίσθηση που ταιριάζει απόλυτα με μαύρο αϊλάινερ και φυσικά, φωτεινά χρώματα. Ένα ροζ τριανταφυλλί balm, σαν φρέσκο ροδοπέταλο, καθόλου βαρετό, ούτε και
παλιομοδίτικο. Το άρωμά του ενισχύεται από πλούσια και αισθησιακή βανίλια. Αναμφίβολα ελκυστικό, το lip balm Seduction δίνει στα χείλη ένα σαρκώδες εφέ. Θυμίζοντας τη νοστιμιά ενός σιροπιού από κόκκινα φρούτα, το lip balm Addiction έχει raspberry απόχρωση, την πιο έντονη από τις τρεις αποχρώσεις. Τα χείλη αποκτούν μια σέξι «διάσταση», παραμένοντας πάντα ενυδατωμένα με διακριτική εμφάνιση.
caudalie french kiss

caudalie french kiss

Αναμφίβολα τα #Frenchkiss της Caudalie είναι απαραίτητα για τις φθινοπωρινές μας εξορμήσεις, καθώς ενυδατώνουν τα χείλη, δίνοντας τους ταυτόχρονα λάμψη και ένα διακριτικό χρώμα, ιδανικά για το πρωινό μας μακιγιάζ ή για αυτό που λέμε No makeup Makeup. Δίνουν στα χείλη μας όψη υγείας ενώ ταυτόχρονα τα φροντίζουν. Θα τα βρείτε στα φαρμακεία στα 11,20€.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...