Νέα Σειρά Nivea γεμάτη C ενέργεια

Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου της Nivea υπόσχεται να μας γεμίσει ενέργεια χάρη στην δράση της βιταμίνης C αλλά και του συνένζυμου Q10 που περιέχει.
NIVEA EICAI ENERGEIA


Η NIVEA καινοτομεί για ακόμα μια φορά και παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου NIVEA Q10 plus C που αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα δρα αποτελεσματικά κατά των πρώτων ρυτίδων έκφρασης.

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας σε κάνουν στο τέλος της ημέρας να φαίνεσαι και να αισθάνεσαι εξουθενωμένη. Η ενέργειά σου έχει εξαντληθεί κάπου μεταξύ των υποχρεώσεων στο γραφείο, των απαιτήσεων του σπιτιού και των δραστηριοτήτων της έντονης καθημερινότητάς σου. Μήπως ως αποτέλεσμα νιώθεις την επιδερμίδα σου θαμπή και κουρασμένη, παρά το νεαρό της ηλικίας σου, ενώ οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης κάνουν δειλά την εμφάνισή τους;
νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου NIVEA Q10 plus C

Φέτος, η NIVEA καινοτομεί για ακόμη μία φορά για να δώσει στην επιδερμίδα σου τη χαμένη της ενέργεια και φρεσκάδα. Η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου NIVEA Q10 plus C για Αντιρυτιδική Δράση και Αναπλήρωση Ενέργειας συνδυάζει ευεργετικές ιδιότητες δύο ισχυρών αντιοξειδωτικών: συνένζυμο Q10 και αγνή βιταμίνη C, και έρχεται να δώσει τέλος στην κουρασμένη όψη. Η σειρά περιλαμβάνει τρία προϊόντα, Κρέμα Ύπνου, Κρέμα Ημέρας και θεραπεία ματιών.

Η νέα σειρά NIVEA Q10 plus C για Αντιρυτιδική Δράση και Αναπλήρωση Ενέργειας, αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα χαρίζοντας λάμψη στο πρόσωπό μας, ενώ ταυτόχρονα απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης. Το μυστικό «κρύβεται» στα δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά που περιέχει η νέα σειρά: «αγνή» βιταμίνη C και συνένζυμο Q10. Η βιταμίνη C είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στη μείωση φλεγμονών της επιδερμίδας, ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ενώ προφυλάσσει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, βοηθώντας, παράλληλα, τα κύτταρα να «αναπνεύσουν». Το συνένζυμο Q10 είναι ένα πολύ δραστικό συνένζυμο που υπάρχει και φυσικά στην επιδερμίδα μας. Με την πάροδο του χρόνου, τα επίπεδά του μειώνονται αφήνοντας την επιδερμίδα με όλο και λιγότερη ενέργεια. Η εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση της νέας σειράς αναπληρώνει την επιδερμίδα με το συνένζυμο, που αρχίζει και φθίνει με τα χρόνια. 

Ο δυνατός συνδυασμός αυτών των δύο ισχυρών συστατικών είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στη νέα σειρά Q10 plus C. Η βιταμίνη C, είναι το συστατικό που χαρίζει λάμψη στην θαμπή όψη της επιδερμίδας ενώ το γνωστό για την αντιρυτιδική του δράση συνένζυμο Q10 είναι αυτό που ανακουφίζει από τις πρώτες ρυτίδες έκφρασης. Σύμφωνα με έρευνες, ο συνδυασμός του Q10 με τη βιταμίνη C είναι πιο αποτελεσματικός στην τόνωση κι αναπνοή των κυττάρων της επιδερμίδας καθώς και στο μεταβολισμό της ενέργειας από ότι το συνένζυμο Q10 μόνο του.

νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου NIVEA Q10 plus C


Η προηγμένη NIVEA Q10 plus C Κρέμα Ύπνου για Αντιρυτιδική Δράση και Αναπλήρωση Ενέργειας συνδυάζει τα δυο ισχυρά αντιοξειδωτικά και βοηθά τα κύτταρα της επιδερμίδας να αναπνεύσουν βαθύτερα. Κατά της διάρκεια της νύχτας, η επιδερμίδα γίνεται πιο δεκτική στα ευεργετικά συστατικά, ενώ η δύναμη της «αυτοαναγέννησης» βρίσκεται στη μέγιστη επίδοσή της. Η ελαφριά και έντονα ενυδατική της σύνθεση απορροφάται εξ ολοκλήρου από την επιδερμίδα την νύχτα και δρα σύμφωνα με τη βιολογία της όταν αυτή είναι πιο δεκτική. Η αγνή βιταμίνη C είναι ένα άκρως ισχυρό αντιοξειδωτικό, που είναι ασταθές στο φως, στο οξυγόνο και στη θερμότητα και μπορεί να οξειδωθεί και να αποχρωματιστεί. Για το λόγο αυτό, η σύνθεση προστατεύεται σε σωληνάριο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας ώστε να μην χάσει καθόλου από την ισχυρή δράση του.

Η αναζωογονητική NIVEA Q10plus C Κρέμα Ημέρας για Αντιρυτιδική Δράση και Αναπλήρωση Ενέργειας συνδυάζει κι αυτή τα δυο ισχυρά αντιοξειδωτικά Q10 και Βιταμίνη C με σκοπό να τονώσει άμεσα την επιδερμίδα και να την ενυδατώσει εντατικά για περισσότερη φρεσκάδα και εμφανώς πιο λείο πρόσωπο. Ταυτόχρονα, οι δείκτες αντηλιακής προστασίας SPF 15 και προστασίας UVA/UVB προφυλάσσουν από τον σχηματισμό ρυτίδων και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας που προκαλεί ο ήλιος.

Η πρωτοποριακή NIVEA Q10 plus Θεραπεία Ματιών για Αντιρυτιδική Δράση και Αναπλήρωση Ενέργειας αναζωογονεί τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών. Η ελαφριά της σύνθεση, ταχείας απορρόφησης, μειώνει αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές στην ευαίσθητη αυτή περιοχή κάνοντας το περίγραμμα των ματιών να είναι ορατά πιο σφριγηλό με επιδερμίδα απαλότερη και γεμάτη ενέργεια. Όπως και η κρέμα Ύπνου, η κρέμα Θεραπείας Ματιών
και η ισχυρή σύνθεσή της με την ενεργή βιταμίνη C προστατεύεται κι αυτή με την καινοτόμο συσκευασία σε σωληνάριο αλουμινίου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτή την άκρως απαιτητική περιοχή του προσώπου.

Με τη νέα σειρά NIVEA Q10 Plus C η επιδερμίδα δείχνει πιο ανανεωμένη, πιο φρέσκια και ζωντανή γεμάτη ενέργεια. Η νέα σειρά φροντίζει να νιώθεις άνετα με την επιδερμίδα σου για να μπορείς να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο χωρίς περιορισμούς!



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...