Ερωτεύτηκα τη Μάσκα Ύπνου NovAge Skin Recharge της Oriflame

προηγμένη μάσκα ύπνου Novage Skin Recharge η οποία επικεντρώνεται στην κατάσταση της επιδερμίδας και λιγότερο στην ηλικία, ήταν ότι ακριβώς αναζητούσα για την βραδινή μου περιποίηση. Η Oriflame καινοτομεί με ένα προϊόν εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων που στοχεύει στα σημάδια της γήρανσης.

Μάσκα Ύπνου NovAge της Oriflame


Η έλλειψη ύπνου, το αυξημένο άγχος, η ρύπανση και ο σύγχρονος τρόπος ζωής αλλάζουν την όψη της επιδερμίδας προκαλώντας σημάδια κούρασης, τα οποία μετατρέπονται σε ορατά σημάδια γήρανσης. Η καλύτερη ώρα για την αποκατάσταση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας είναι όταν κοιμόμαστε. Η εντατική μάσκα νύχτας Skin Recharge ενισχύει την ζωντάνια της επιδερμίδας μου.

Εμπλουτισμένη με έλαιο Inca Inchi Και βούτυρο Cupuacu, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, βοηθάει στην φυσική προστασία της επιδερμίδας βελτιώνοντας τα επίπεδα υγρασίας και χαρίζοντας ελαστική και σφικτή επιδερμίδα σχεδόν σαν τον 8ωρο ύπνο μας ή μάλλον σε συνδυασμό με αυτόν. Επίσης περιέχει υαλουρονικό οξύ το οποίο είναι ένα ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό που βοηθάει στην αποκατάσταση της επιδερμίδας. 

Έχει πλούσια υφή και τοποθετείται πάνω από την ενυδατική μας κρέμα της νύχτας ως συμπλήρωμα στην ρουτίνα περιποίησης μας, χωρίς να την ξεβγάλω. Την χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα και από την πρώτη εφαρμογή (πράγμα ομολογουμένως σπάνιο) είδα διαφορά το πρωί όταν ξύπνησα. Με ορατά πιο φωτεινή και ξεκούραστη επιδερμίδα, ένιωθα πραγματικά ανανεωμένη και αναζωογονημένη την επιδερμίδα μου μόλις ξύπνησα. 

Συστατικά:
AQUA, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., DISTARCH PHOSPHATE, BETAINE, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CYCLOPENTASILOXANE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL, BENZYL ALCOHOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, PARFUM, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHEROL


*PR sample. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...