Bershka - Life is a party

Οι γιορτές πλησιάζουν όλο και περισσότερο και η Bershka παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν special edition για τη Γυναίκα με επιρροές από τα 80’s, αποκαλύπτοντας την πιο sexy, cool και τολμηρή πλευρά μας.







Η τάση tailoring κάνει έντονη την παρουσία της στη συλλογή με διαχρονικά κομμάτια όπως blazers που ανανεώνονται με λάμψεις και σύγχρονες γραμμές. Το πιο ρομαντικό τμήμα της κολεξιόν χαρακτηρίζεται από θηλυκά, ανάλαφρα κομμάτια και υλικά όπως το τούλι. Το μαύρο είναι το πιο σημαντικό χρώμα της κολεξιόν και συνδυάζεται με μπλε και μπορντό αποχρώσεις, αλλά και με μεταλλικές υφές όπως το λαμέ και το πλισέ. Τα κομμάτια από βελούδο πρωταγωνιστούν σε πολλές αποχρώσεις, μαζί με λεπτομέρειες από φτερά, πέρλες, στρας και παγιέτες που εμφανίζονται και στην πολύχρωμη εκδοχή τους εκτός από το φυσικό ασημί αποτέλεσμα. 

Κατ’ εξοχήν κομμάτι των γιορτών ανακηρύσσεται το φόρεμα το οποίο συναντάμε σε ατελείωτα πατρόν και υφάσματα. Αυτή τη σεζόν, τα φορέματα ξεχωρίζουν με V και τετράγωνο ντεκολτέ και, ανεξάρτητα από το μάκρος τους, δίνουν μια πινελιά θηλυκότητας και χαρακτήρα. Το κομμάτι-κλειδί της κολεξιόν είναι το μπλε γυαλιστερό catsuit με βάτες. Ακόμα, συναντάμε σορτς και φούστες σε διαφορετικές υφές και τελειώματα, τοπ από lurex και bodies σε ποικιλία σχεδιών και υφασμάτων.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...